Василіса Фролова зізналася в любові до української мови і попросила в неї пробачення

Василіса Фролова зізналася в любові до української мови і попросила в неї пробачення

21 Серпня 2017
8411
21 Серпня 2017
14:06

Василіса Фролова зізналася в любові до української мови і попросила в неї пробачення

8411
За три дні до старту Прямий канал презентував ще одну свою ведучу – Василісу Фролову.
Василіса Фролова зізналася в любові до української мови і попросила в неї пробачення
Василіса Фролова зізналася в любові до української мови і попросила в неї пробачення

Василіса Фролова вестиме на Прямому каналі денне ток-шоу, повідомила «Детектору медіа» креативна продюсерка Прямого каналу Євгенія Захарова.

Судячи з промороликів Прямого каналу, Василіса Фролова вестиме ефіри українською мовою та створюватиме формат «радісних новин». В одному з роликів телеведуча зізналася в любові до української мови та попросила в неї пробачення.

Василіса Фролова – модель, акторка, телевізійна та радіоведуча. Працювала на харківському 7-му каналі та загальнонаціональних телеканалах М1, Новий канал (вела «Фабрику зірок»), «1+1» (шоу «Зірка+зірка»), співпрацювала із «Савік Шустер студією» («Шустер live» та «Африканські пристрасті»). Була ведучою на «Радио Вести» та інтернет-радіо «Аристократи».

Нагадаємо, телеканал «Прямий» стартує в ефірі 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis, який навесні змінив власника: його придбав політик і бізнесмен Володимир Макеєнко. Формат каналу – інфотеймент.

Над запуском Прямого каналу працює команда на чолі з генеральним продюсером Олексієм Семеновим: креативна продюсерка Євгенія Захарова (працювала разом з паном Семеновим на «112 Україна» та NewsOne), телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольськийі Євген Кисельов. Також серед раніше заявлених ведучих нового каналу – народний депутат Володимир Ар’єв, арт-критик Костянтин Дорошенко, політолог Пітер Залмаєв, екс-ведуча «Інтера» Юлія Шпачинська, Сергій Дойко з телеканалу «Київ», екс-ведуча «2+2» Кароліна Ашіон, Олександр Лірчук, який вестиме програму «Кримінал», телеведуча і співачка Ольга Горбачова, екс-ведучий «1+1» Анатолій Анатоліч, нова ведуча «Світських хронік» Ірина Ратушна, екс-ведучий телеканалу Tonis Василь Бирзул, колишня ведуча програм 5-го каналу та Першого національного Наталка Фіцич, бізнесмен Андрій Пальчевський.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8411
Читайте також
03.08.2017 22:19
Детектор медіа
«Детектор медіа»
11 396
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
I.Or.
60 дн. тому
Українська мова має. свої легеди, історію, міфи, казки, новели, повісті, романи, жанри! Як українську можна не любити?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду