Музичну дирекцію Прямого каналу очолив екс-продюсер «UА.Першого» Влад Багінський

Музичну дирекцію Прямого каналу очолив екс-продюсер «UА.Першого» Влад Багінський

8 Вересня 2017
4401

Музичну дирекцію Прямого каналу очолив екс-продюсер «UА.Першого» Влад Багінський

4401
Влад Багінський, який працював на телеканалі «UА.Перший» музичним продюсером, став керівником музичної дирекції Прямого каналу
Музичну дирекцію Прямого каналу очолив екс-продюсер «UА.Першого» Влад Багінський
Музичну дирекцію Прямого каналу очолив екс-продюсер «UА.Першого» Влад Багінський

Про це повідомляє прес-служба Прямого каналу.

Пан Багінський працюватиме з розважальним проектом «Кухня на колесах» і ток-шоу зі Сніжаною Єгоровою.

«Концертні програми Прямого каналу я планую наповнювати таким чином, щоб їх могла дивитися вся сім'я – люди різного віку, – сказав пан Багінський. – В цих шоу кожен щось знайде для себе. Там будуть і молоді колективи, і метри ... Це буде джазова музика, і романси, і естрадна музика. Все це буде музика для душі ... ».

Крім того, як повідомляє прес-служба, програма альтернативної музики «Арт-клуб», що виходила на «UА.Перший» переходить на Прямий канал.

Нагадаємо, 5 вересня стало відомо, що генеральним директором Прямого каналу замість Олександра Бутка було призначено Євгенію Захарову.

Телеканал «Прямий» стартував в ефірі 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis, який навесні змінив власника: його придбав політик і бізнесмен Володимир Макеєнко. Формат каналу – інфотеймент.

На чолі з генеральним продюсером Олексієм Семеновим на каналі працюють: телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольськийі Євген Кисельов. Також серед раніше заявлених ведучих нового каналу – народний депутат Володимир Ар’єв, арт-критик Костянтин Дорошенко, політолог Пітер Залмаєв, екс-ведуча «Інтера» Юлія Шпачинська, екс-ведуча «2+2» Кароліна АшіонОлександр Лірчук, який вестиме програму «Кримінал», телеведуча і співачка Ольга Горбачова, екс-ведучий «1+1» Анатолій Анатоліч, нова ведуча «Світських хронік» Ірина Ратушна, екс-ведучий телеканалу Tonis Василь Бирзул, колишня ведуча програм 5-го каналу та Першого національного Наталка Фіцич, бізнесмен Андрій Пальчевський, колишня ведуча «Радио Вести» і низки телеканалів Василіса Фролова, колишня ведуча «112 Україна» та NewsOne Світлана Орловська. Наразі Прямий канал веде переговори з телевізійним журналістом і телеведучим Костянтином Грубичем і планує зробити з ним соціальний проект.

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4401
Читайте також
25.08.2017 11:00
Наталія Лигачова
«Детектор медіа»
10 272
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду