detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
24.08.2017 17:43
Макеєнко пообіцяв не втручатися у роботу Прямого каналу
Макеєнко пообіцяв не втручатися у роботу Прямого каналу
Власник Прямого каналу Володимир Макеєнко заявив, що не втручатиметься у роботу телеканалу

Про це він сказав сьогодні, 24 серпня, у прямому ефірі телеканалу.

«Зі свого боку я гарантую невтручання у роботу Прямого каналу, повну незалежність. У нас незалежна держава, – сказав він. – Буде в прямому ефірі підписаний договір про співпрацю і про незаважання працювати колективу».

Зазначимо, Прямий канал запустився сьогодні на базі переформатованого телеканалу Tonis, який навесні змінив власника: його придбав політик і бізнесмен Володимир Макеєнко. Формат каналу – інфотеймент.

Над запуском Прямого каналу працює команда на чолі з генеральним продюсером Олексієм Семеновим: креативна продюсерка Євгенія Захарова (працювала разом з паном Семеновим на «112 Україна» та NewsOne), телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольськийі Євген Кисельов. Також серед раніше заявлених ведучих нового каналу – народний депутат Володимир Ар’єв, арт-критик Костянтин Дорошенко, політолог Пітер Залмаєв, екс-ведуча «Інтера» Юлія Шпачинська, Сергій Дойко з телеканалу «Київ», екс-ведуча «2+2» Кароліна АшіонОлександр Лірчук, який вестиме програму «Кримінал», телеведуча і співачка Ольга Горбачова, екс-ведучий «1+1» Анатолій Анатоліч, нова ведуча «Світських хронік» Ірина Ратушна, екс-ведучий телеканалу Tonis Василь Бирзул, колишня ведуча програм 5-го каналу та Першого національного Наталка Фіцич, бізнесмен Андрій Пальчевський, колишня ведуча «Радио Вести» і низки телеканалів Василіса Фролова, колишня ведуча «112 Україна» і NewsOne Світлана Орловська.

На фото - Матвій Ганапольський, Володимир Макеєнко

Фото: скріншот відео Прямого каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY