«Стоп цензурі!» проведе акцію під «Межигір’ям»

3 Червня 2011
9832

«Стоп цензурі!» проведе акцію під «Межигір’ям»

9832
«Стоп цензурі!» проведе акцію під «Межигір’ям»

6 червня (понеділок) у День свого професійного свята українські журналісти вимагатимуть виконання обіцянки Президента України Віктора Януковича продемонструвати свою резиденцію «Межигір'я». Журналісти проведуть мирну акцію в селі Нові Петрівці біля в'їзду до президентської резиденції «Межигір'я».

 

Мета - домогтися прозорості щодо проживання Президента в резиденції «Межигір'я» в Нових Петрівцях, з приводу якої було зроблено низку журналістських розслідувань. Виконавши свою обіцянку, надану рівно рік тому в День журналіста, Президент міг би продемонструвати політичну відповідальність та справжній намір боротися з корупцією.

 

Нагадаємо, що під час прес-конференції 4 червня 2010 року за підсумками 100 днів роботи Віктор Янукович запросив журналістів у «Межигір'я» до своєї резиденції. «Збирайтеся, їдемо зараз, без підготовки», - сказав пан Янукович, відповідаючи на запитання Мустафи Найєма.

 

Акція відбуватиметься з 7:30 до 11:00.

 

Довідка

Громадський рух «Стоп цензурі!»

 

Громадський рух «Стоп цензурі!» створений 21 травня 2010 року. Рух є неформальним об'єднанням журналістів, що утворилося у відповідь на утиски свободи слова в Україні.

 

Це  ініціатива українських журналістів та медійних громадських організацій щодо відстоювання свободи слова, запобігання встановленню цензури в Україні, унеможливлення перешкоджання професійній діяльності журналістів та порушення професійних стандартів при висвітленні суспільно-політичних питань.

 

Громадський рух «Стоп цензурі!» не підтримує жодну політичну силу, не фінансується політичними партіями.

 

Дізнатися більше або приєднатися до Громадського руху «Стоп цензурі!» можна за посиланням http://www.detector.media/news/2010-05-22/53128

Блог Громадського руху «Стоп цензурі!»: http://stopcensorship.wordpress.com , у Твіттері: http://twitter.com/Stopcensorship

 

Контактна особа:

Артем Соколенко,

координатор прес-центру Громадського руху «Стоп цензурі!»

050 440 46 08

censor.stop@gmail.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9832
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду