detector.media
03.06.2011 17:05
«Стоп цензурі!» проведе акцію під «Межигір’ям»
«Стоп цензурі!» проведе акцію під «Межигір’ям»

6 червня (понеділок) у День свого професійного свята українські журналісти вимагатимуть виконання обіцянки Президента України Віктора Януковича продемонструвати свою резиденцію «Межигір'я». Журналісти проведуть мирну акцію в селі Нові Петрівці біля в'їзду до президентської резиденції «Межигір'я».

 

Мета - домогтися прозорості щодо проживання Президента в резиденції «Межигір'я» в Нових Петрівцях, з приводу якої було зроблено низку журналістських розслідувань. Виконавши свою обіцянку, надану рівно рік тому в День журналіста, Президент міг би продемонструвати політичну відповідальність та справжній намір боротися з корупцією.

 

Нагадаємо, що під час прес-конференції 4 червня 2010 року за підсумками 100 днів роботи Віктор Янукович запросив журналістів у «Межигір'я» до своєї резиденції. «Збирайтеся, їдемо зараз, без підготовки», - сказав пан Янукович, відповідаючи на запитання Мустафи Найєма.

 

Акція відбуватиметься з 7:30 до 11:00.

 

Довідка

Громадський рух «Стоп цензурі!»

 

Громадський рух «Стоп цензурі!» створений 21 травня 2010 року. Рух є неформальним об'єднанням журналістів, що утворилося у відповідь на утиски свободи слова в Україні.

 

Це  ініціатива українських журналістів та медійних громадських організацій щодо відстоювання свободи слова, запобігання встановленню цензури в Україні, унеможливлення перешкоджання професійній діяльності журналістів та порушення професійних стандартів при висвітленні суспільно-політичних питань.

 

Громадський рух «Стоп цензурі!» не підтримує жодну політичну силу, не фінансується політичними партіями.

 

Дізнатися більше або приєднатися до Громадського руху «Стоп цензурі!» можна за посиланням http://www.detector.media/news/2010-05-22/53128

Блог Громадського руху «Стоп цензурі!»: http://stopcensorship.wordpress.com , у Твіттері: http://twitter.com/Stopcensorship

 

Контактна особа:

Артем Соколенко,

координатор прес-центру Громадського руху «Стоп цензурі!»

050 440 46 08

censor.stop@gmail.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY