На Херсонщині зник журналіст Олег Батурин

На Херсонщині зник журналіст Олег Батурин

12 Березня 2022
2156
12 Березня 2022
22:23

На Херсонщині зник журналіст Олег Батурин

2156
За словами дружини, він пішов на зустріч зі знайомим і не повернувся.
На Херсонщині зник журналіст Олег Батурин
На Херсонщині зник журналіст Олег Батурин

Ввечері 12 березня в місті Каховка зник журналіст місцевої газети «Новий день» Олег Батурин, повідомляє Інститут масової інформації, посилаючись на його дружину.

За словами дружини Олега Батурина, приблизно о 16:00 йому зателефонував знайомий і запропонував зустрітися біля автостанції неподалік будинку журналіста. Приблизно о 16:30 він пішов на зустріч, залишивши вдома телефон та документи. «Обіцяв повернутися через 20 хвилин, але не повернувся», — розповіла вона.

В ІМІ додали, що згідно з повідомленнями в місцевих чатах, близько 16:50 біля автостанції помітили російських військових.

Наразі в Каховці на постійній основі немає російських військових, пише ІМІ, проте сусіднє місто Нова Каховка окуповане і росіяни роблять спроби створити підконтрольну їм військово-цивільну адміністрацію.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2156
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду