Новий прессекретар Зеленського: заміну Мендель презентують до кінця травня

Новий прессекретар Зеленського: заміну Мендель презентують до кінця травня

19 Травня 2021
3401
19 Травня 2021
20:30

Новий прессекретар Зеленського: заміну Мендель презентують до кінця травня

3401
Антикризовий радник Офісу президента Михайло Подоляк розповів про пошук кандидатів на посаду прессекретаря Володимира Зеленського.
Новий прессекретар Зеленського: заміну Мендель презентують до кінця травня
Новий прессекретар Зеленського: заміну Мендель презентують до кінця травня

Список претендентів на посаду прессекретаря вже існує. І він досить довгий, розказав в інтерв'ю радник Офісу президента Михайло Подоляк виданню kp.ua.

На питання журналіста kp.ua про конкретного кандидата Подоляк прямо не відповів. Але сказав, що адміністрація розглядає 12-15 кращих резюме.

«Хто — не скажу. Люди приходять, ми проводимо з ними відповідну розмову, визначаємо рівень компетенції. Мені всі дуже подобаються, вони всі точно розуміють свою функціональність, командність і ризики, з якими будуть пов'язані», — сказав Подоляк.

Також він додав, що це лише первинний відбір, що в ОП мають намір закінчити протягом тижня-двох, щоби до кінця травня влаштувати презентацію.

Напередодні Михайло Подоляк розказав про причини звільнення Юлії Мендель з посади речниці президента. Одною з них радник назвав перехід Мендель на новий професійний рівень.

А щодо якостей прессекретаря, на думку Подоляка, така людина повинна мати простий функціонал і бути тінню президента.

30 квітня радник керівника ОП Михайло Подоляк повідомив «Детектор Медіа», що Юлія Мендель йде з посади речниці президента, тимчасово продовживши виконувати обов'язки до призначення нового прессекретаря.  

Після призначення нового речника Мендель зосередиться на роботі по взаємодії з іноземними ЗМІ.

Юлія Мендель була призначена прессекретарем президента Володимира Зеленського 3 червня 2019 року. До цього Мендель працювала журналісткою на телеканалах ICTV, «Еспресо», «112 Україна», «Інтер», співпрацювала з іноземними ЗМІ – The New York Times, Politico, Vice News, CNBC. Також Мендель була консультанткою з комунікацій в офісі Світового банку в Україні.

Наразі ім’я нового прессекретаря або хоча би імена претендентів на цю посаду не розголошуються. Офісу президента вже склав довгий список кандидатів на посаду прессекретаря Зеленського.

«Детектор Медіа» запитав у журналістів і комунікаційників, яким мав би бути речник президента.

Фото: Українська правда

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3401
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду