Зеленський проведе пресконференцію 20 травня – Офіс президента

Зеленський проведе пресконференцію 20 травня – Офіс президента

17 Травня 2021
2229

Зеленський проведе пресконференцію 20 травня – Офіс президента

2229
Наразі не відомо, де пройде пресконференція та скільки журналістів на неї допустять.
Зеленський проведе пресконференцію 20 травня – Офіс президента
Зеленський проведе пресконференцію 20 травня – Офіс президента

Президент Володимир Зеленський проведе пресконференцію 20 травня, до другої річниці обрання. Про це 17 травня «Детектору медіа» повідомили генеральна директорка Директорату з питань інформаційної політики Офісу президента України Ірина Побєдоносцева та прессекретарка президента Юлія Мендель

Наразі не відомо, де пройде пресконференція та скільки журналістів на неї допустять. Побєдоносцева та Мендель сказали, що деталі повідомлять трохи пізніше.

Як писав ДМ, у березні 2021 року прессекретарка президента Юлія Мендель повідомила, що Володимир Зеленський може провести пресконференцію 20 травня, до другої річниці обрання. 14 травня радник голови Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що готується «широка пресконференція» за результатами двох років перебування на посаді Володимира Зеленського.

Нагадаємо, що інавгурація Зеленського відбулась 20 травня 2019 року. На посаді президента Володимир Зеленський дав дві великі пресконференції. У жовтні 2019 року у форматі пресмарафону президент відповідав на питання ЗМІ трохи більше 14 годин у гастрономічному просторі Kyiv Food Market.

20 травня 2020 року в парковій зоні біля Маріїнського палацу пройшла пресконференція Зеленського, присвячена річниці перебування на посаді.

Фото: «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2229
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ВЕНІАМІН
1075 дн. тому
А ДЕ КОЛОНКА ДЛЯ ПИТАНЬ ДО ПРЕЗИДЕНТА ВІД ГРОМАДЯН ????
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду