Побєдоносцева модерує пресконференцію Зеленського

Побєдоносцева модерує пресконференцію Зеленського

20 Травня 2021
3330

Побєдоносцева модерує пресконференцію Зеленського

3330
Наприкінці квітня ОПУ повідомив, що Юлія Мендель йде з посади речниці президента.
Побєдоносцева модерує пресконференцію Зеленського
Побєдоносцева модерує пресконференцію Зеленського

Генеральна директорка Директорату з питань інформаційної політики Офісу президента України Ірина Побєдоносцева модерує пресконференцію президент України Володимира Зеленського до другої річниці президентства – «Президент 2.0».

Вона уточнила, що під час пресконференції по черзі буде надавати слово журналістам від інформагентств, телеканалів та іноземних ЗМІ.

Як писав ДМ, пресконференція президента України Володимира Зеленського почалася 20 травня о 12:00 на державному підприємстві «Антонов». Вона триватиме близько 2,5 годин та відбудеться в традиційному форматі.

Нагадаємо, 30 квітня 2021 року радник керівника ОП Михайло Подоляк повідомив «Детектор Медіа», що Юлія Мендель йде з посади речниці президента, тимчасово продовживши виконувати обов'язки до призначення нового прессекретаря.  Після призначення нового речника Мендель зосередиться на роботі по взаємодії з іноземними ЗМІ. Подоляк назвав три причини, через які Мендель йде з посади речниці.

Наразі ім’я нового прессекретаря або хоча би імена претендентів на цю посаду не розголошуються. Офісу президента вже склав довгий список кандидатів на посаду прессекретаря Зеленського.

«Детектор Медіа» запитав у журналістів і комунікаційників, яким мав би бути речник президента.

Фото: стопкадр

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3330
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду