Близько сотні журналістів прийшли на пресконференцію Зеленського

Близько сотні журналістів прийшли на пресконференцію Зеленського

20 Травня 2021
932

Близько сотні журналістів прийшли на пресконференцію Зеленського

932
Поблизу «Антонова» посилено чергують правоохоронці.
Близько сотні журналістів прийшли на пресконференцію Зеленського
Близько сотні журналістів прийшли на пресконференцію Зеленського

Близько сотні представників засобів масової інформації станом на 10:30 20 травня прийшли до державного підприємства «Антонов» на пресконференцію президента Володимира Зеленського. Про це пише «Укрінформ».

Журналісти, які одні з перших стоять в черзі, кажуть, що приїхали до держпідприємства ще о 9:00 ранку. Сама пресконференція має розпочатися о 12:00.

Крім того, поблизу «Антонова» посилено чергують правоохоронці, однак рух автотранспорту вулицею Туполєва відбувається у звичайному режимі.

«Детектор медіа» очікує відповіді від Офісу президента, скільки журналістів акредитували на пресконференцію й за якими критеріями їх відбирали.

Нагадаємо, пресконференція президента України Володимира Зеленського відбудеться 20 травня о 12:00 на державному підприємстві «Антонов». Вона триватиме близько 2,5 годин та відбудеться в традиційному форматі.

Як писав ДМ, у березні 2021 року прессекретарка президента Юлія Мендель повідомила, що Володимир Зеленський може провести пресконференцію 20 травня, до другої річниці обрання. 14 травня радник голови Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що готується «широка пресконференція» за результатами двох років перебування на посаді Володимира Зеленського.

17 травня генеральна директорка Директорату з питань інформаційної політики Офісу президента України Ірина Побєдоносцева та прессекретарка президента Юлія Мендель повідомили, що Володимир Зеленський проведе пресконференцію 20 травня, до другої річниці обрання. Вона почнеться о 12:00 на державному підприємстві «Антонов».

Нагадаємо, що інавгурація Зеленського відбулась 20 травня 2019 року. На посаді президента Володимир Зеленський дав дві великі пресконференції. У жовтні 2019 року у форматі пресмарафону президент відповідав на питання ЗМІ трохи більше 14 годин у гастрономічному просторі Kyiv Food Market.

20 травня 2020 року в парковій зоні біля Маріїнського палацу пройшла пресконференція Зеленського, присвячена річниці перебування на посаді.

Фото: НВ / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
932
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду