detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
17.05.2021 11:25
Зеленський проведе пресконференцію 20 травня – Офіс президента
Зеленський проведе пресконференцію 20 травня – Офіс президента
Наразі не відомо, де пройде пресконференція та скільки журналістів на неї допустять.

Президент Володимир Зеленський проведе пресконференцію 20 травня, до другої річниці обрання. Про це 17 травня «Детектору медіа» повідомили генеральна директорка Директорату з питань інформаційної політики Офісу президента України Ірина Побєдоносцева та прессекретарка президента Юлія Мендель

Наразі не відомо, де пройде пресконференція та скільки журналістів на неї допустять. Побєдоносцева та Мендель сказали, що деталі повідомлять трохи пізніше.

Як писав ДМ, у березні 2021 року прессекретарка президента Юлія Мендель повідомила, що Володимир Зеленський може провести пресконференцію 20 травня, до другої річниці обрання. 14 травня радник голови Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що готується «широка пресконференція» за результатами двох років перебування на посаді Володимира Зеленського.

Нагадаємо, що інавгурація Зеленського відбулась 20 травня 2019 року. На посаді президента Володимир Зеленський дав дві великі пресконференції. У жовтні 2019 року у форматі пресмарафону президент відповідав на питання ЗМІ трохи більше 14 годин у гастрономічному просторі Kyiv Food Market.

20 травня 2020 року в парковій зоні біля Маріїнського палацу пройшла пресконференція Зеленського, присвячена річниці перебування на посаді.

Фото: «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY