Кутєпов і Новосельцев запускають проєкт розслідувань на Kyiv.Live

Кутєпов і Новосельцев запускають проєкт розслідувань на Kyiv.Live

12 Квітня 2021
5327

Кутєпов і Новосельцев запускають проєкт розслідувань на Kyiv.Live

5327
Головна мета авторського проєкту – «повідомити суспільство про факти глобального шахрайства та ліквідувати їх».
Кутєпов і Новосельцев запускають проєкт розслідувань на Kyiv.Live
Кутєпов і Новосельцев запускають проєкт розслідувань на Kyiv.Live

Телеканал Kyiv.Live 13 квітня о 18:00 покаже прем’єру спецпроєкту журналістських розслідувань «Розвідка.Live». Ведучими програми стали Олексій Кутєпов та Жан Новосельцев. Про це канал повідомив 12 квітня.

Головна мета авторського проєкту Кутєпова та Новосельцева – «повідомити суспільство про факти глобального шахрайства та ліквідувати їх».

«За форматом програми щовівторка на глядачів телеканалу чекатимуть випуски журналістських розслідувань на актуальні теми, а щосереди у прямому ефірі телеканалу Kyiv.Live ведучі програми разом з експертами та фахівцями у форматі токшоу підбиватимуть підсумки розслідувань», – йдеться в повідомленні.

Жан Новосельцев – засновник «17» каналу та колишній ведучий програми «Гроші» на каналі «1+1». У травні 2014 року «1+1» розірвав трудові відносини з Новосельцевим «через співпрацю з каналом ГромТБ». Він заснував «17» канал, з якого пішов у лютому 2017 року. У 2019 році Новосельцев балотувався в народні депутати на одномандатному виборчому окрузі №94 на Київщині (центр виборчого округу: місто Обухів; міста Васильків, Обухів; Васильківський, Обухівський райони), але не пройшов до Верховної Ради.

Олексій Кутєпов – колишній журналіст ICTV, «1+1» та «17». У 2009 році Олексій Кутєпов, звинувачений своїм керівництвом у непрофесійності під час розслідування, яка призвела до смерті Олександра Гончарова, написав заяву про звільнення з телеканалу ICTV. У 2011 році він, як журналіст «1+1», та Анатолій Шарій, як представник «Обозревателя», займалися  розслідуваннями діяльності підпільних гральних клубів. Їх допитували як свідків у прокуратурі в межах розслідування за фактами статті «Как журналисты работу милиции делали» видання «Обозреватель» та фільму «1+1» «Народжені брати» (з програми «Особиста справа»).

У 2015 році Новосельцев та Кутєпов розповідали «России 24» – «як в Україні душать незалежні засоби масової інформації», а саме: 17 канал.

На фото Олексій Кутєпов (праворуч) та Жан Новосельцев (ліворуч)

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5327
Читайте також
10.06.2021 16:51
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
3 623
19.04.2021 15:52
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
2 346
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду