detector.media
12.04.2021 12:15
Кутєпов і Новосельцев запускають проєкт розслідувань на Kyiv.Live
Кутєпов і Новосельцев запускають проєкт розслідувань на Kyiv.Live
Головна мета авторського проєкту – «повідомити суспільство про факти глобального шахрайства та ліквідувати їх».

Телеканал Kyiv.Live 13 квітня о 18:00 покаже прем’єру спецпроєкту журналістських розслідувань «Розвідка.Live». Ведучими програми стали Олексій Кутєпов та Жан Новосельцев. Про це канал повідомив 12 квітня.

Головна мета авторського проєкту Кутєпова та Новосельцева – «повідомити суспільство про факти глобального шахрайства та ліквідувати їх».

«За форматом програми щовівторка на глядачів телеканалу чекатимуть випуски журналістських розслідувань на актуальні теми, а щосереди у прямому ефірі телеканалу Kyiv.Live ведучі програми разом з експертами та фахівцями у форматі токшоу підбиватимуть підсумки розслідувань», – йдеться в повідомленні.

Жан Новосельцев – засновник «17» каналу та колишній ведучий програми «Гроші» на каналі «1+1». У травні 2014 року «1+1» розірвав трудові відносини з Новосельцевим «через співпрацю з каналом ГромТБ». Він заснував «17» канал, з якого пішов у лютому 2017 року. У 2019 році Новосельцев балотувався в народні депутати на одномандатному виборчому окрузі №94 на Київщині (центр виборчого округу: місто Обухів; міста Васильків, Обухів; Васильківський, Обухівський райони), але не пройшов до Верховної Ради.

Олексій Кутєпов – колишній журналіст ICTV, «1+1» та «17». У 2009 році Олексій Кутєпов, звинувачений своїм керівництвом у непрофесійності під час розслідування, яка призвела до смерті Олександра Гончарова, написав заяву про звільнення з телеканалу ICTV. У 2011 році він, як журналіст «1+1», та Анатолій Шарій, як представник «Обозревателя», займалися  розслідуваннями діяльності підпільних гральних клубів. Їх допитували як свідків у прокуратурі в межах розслідування за фактами статті «Как журналисты работу милиции делали» видання «Обозреватель» та фільму «1+1» «Народжені брати» (з програми «Особиста справа»).

У 2015 році Новосельцев та Кутєпов розповідали «России 24» – «як в Україні душать незалежні засоби масової інформації», а саме: 17 канал.

На фото Олексій Кутєпов (праворуч) та Жан Новосельцев (ліворуч)

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY