Kyiv live змінив назву та переоформив ліцензію

Kyiv live змінив назву та переоформив ліцензію

10 Червня 2021
3623
10 Червня 2021
16:51

Kyiv live змінив назву та переоформив ліцензію

3623
Тепер канал називатиметься Live.
Kyiv live змінив назву та переоформив ліцензію
Kyiv live змінив назву та переоформив ліцензію

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію трьом компаніям, які мовлять під логотипом Kyiv live. Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 10 червня.

Телеканали, які мовлять під цим логотипом змінили назву на Live. Представниця каналу зазначила, що після проведення опитувань колективу, родичів, друзів та фокус груп було вирішено змінити назву каналу з Kyiv live на Live.

Під таким логотипом мовитимуть ТОВ «Медіамережі», ТОВ «Ньюс нетворк» та ТОВ «ТРК «Купол».

При цьому Odesa Live залишається з територіальним означенням.

Також, Нацрада переоформила ліцензію ТОВ «ТРК «Купол» (Перший київський телеканал) через те, що його власником став Вадим Столар. Телеканал переїхав у бізнес-центр «Парус».

Нагадаємо, у січні 2021 року Нацрада переоформила ліцензію київського цифрового ефірного телеканалу «Всі новини» (ТОВ «Медіамережі»), якому нещодавно за рішенням суду продовжила ліцензію, дозволивши йому переформатуватися на інформаційний міський телеканал Kyiv Live.

Про те, що Вадим Столар купив ТОВ «Медіамережі» в Андрія Альошина та Йосипа Аксельруда стало відомо в червні 2020 року. На той момент компанія не мала ліцензії, тому що Нацрада відмовила в її продовженні 20 жовтня 2019 року, компанія оскаржувала це в суді. У результаті ТОВ «Медіамережі» виграло суд у Нацради, і 12 листопада 2020 року регулятор продовжив його ліцензію на цифрове ефірне мовлення в мультиплексі МХ-5 у Києві на сім років.

Ілюстрація: Kyiv Live/Odesa Live

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3623
Читайте також
20.05.2021 13:14
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
1 839
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду