detector.media
07.04.2021 08:59
Гліб Гусєв захворів на COVID-19
Гліб Гусєв захворів на COVID-19
Нині він планує написати матеріал про найбільші страхи людей.

Креативний директор видання «Бабель» Гліб Гусєв 6 квітня повідомив, що хворіє COVID-19.

«Продзвенів будильник, я відкрив очі, спробував розігнати туман в голові, але туман був щільний, і у мене нічого не вийшло. Я закрив очі, а коли відкрив знову – за вікном вже стемніло. День кудись пропав. Це мене стурбувало, але не сильно – головним почуттям була апатія. Месенджер був забитий повідомленнями, але відповідати нікому не хотілося. І говорити ні з ким не хотілося. І бачити нікого не хотілося», – написав він у Facebook.

Гусєв розповів, що в апатії він провів тиждень.

«На другий тиждень мені стало не по собі. Напевно, я б навіть панікував, але паніка – це було б щось занадто яскраве для того стану, у якому я перебував. У моїх налаштуваннях хтось викрутив ручку яскравості на мінімум. А раптом ця апатія назовсім? Ось це лякало по-справжньому», – поділився креативний директор «Бабеля».

Він уточнив, що ще одужує після COVID-19.

Водночас Гліб Гусєв хоче зробити матеріал про найбільші страхи людей. «Мені хочеться дізнатися, чого бояться люди навколо. Тому я і пишу цей пост. Я хочу зробити матеріал про те, що нас найбільше лякає. Підхопити чортів ковід? Старість? Невдачі? Невдачі наших дітей? Залишитися без грошей? Ніколи не знайти собі пару? Написати надто особистий пост в фейсбуці і виставити себе дурнем?», – пояснив він та додав, що користувачі зможуть анонімно розповісти про свої страхи в спеціальній гугл-формі.

Нагадаємо, у листопаді 2020 року колишня кореспондентка видання «Бабель» Марія Жартовська повідомила, що захворіла COVID-19.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY