Журналістка Фактів ICTV Оксана Ткачова потребує допомоги

Журналістка Фактів ICTV Оксана Ткачова потребує допомоги

27 Травня 2021
1974
27 Травня 2021
18:32

Журналістка Фактів ICTV Оксана Ткачова потребує допомоги

1974
Люди, які професійно розповідають про долю та проблеми інших теж можуть потребувати підтримки. Цього разу за життя бореться наша колега – журналістка новин телеканалу ICTV Оксана Ткачова.
Журналістка Фактів ICTV Оксана Ткачова потребує допомоги
Журналістка Фактів ICTV Оксана Ткачова потребує допомоги

Журналістка Фактів ICTV Оксана Ткачова борется з карциномою.

Про це повідомили її колеги – кореспонденти телеканалу.

Оксана Ткачова – регіональна кореспондентка Фактів. Пережила і захоплення міста, і псевдореферендум, і численні залякування і авральний переїзд до Києва у червні 2014-го.

В інформаційному потоці часу на здоров’я не мала, а минулого липня почула страшний діагноз – карцинома. Спочатку Оксана лікувалася у державній клініці, де майже все було безкоштовно, але пухлина збільшувалась.

З грудня 2021-го Оксана лікується в приватній клініці. Зараз лікарі підбирають ефективнішу терапію, тож поки приблизний фінансовий прогноз – кількасот тисяч гривень.

Про хворобу Оксана не розповідає. Цю тему більш розкриває її дочка, яка каже, що час, на жаль, не на користь мамі. Хвороба прогресує.

Сама ж Оксана жартує про свою нову тимчасову зовнішність і відволікається на життєствердний живопис. Однак поки все надто серйозно, без допомоги Оксана лікування потягнути не зможе.

Реквізити для допомоги Ткачовій Оксані Володимирівні:

  • Картка Приват 4149 4991 1903 2967 
  • Картка Кредит Дніпро 4211 1507 0052 6973 

Нагадаємо, ми розповідали про групу підтримки онкологічних хворих «Афіна. Жінки проти раку» — громадську організацію, що ставить перед собою таке завдання. Її співзасновниця Ніна Резніченко після довгої боротьби з раком молочної залози вилікувалась, нині знову має рецидив і чекає нових етапів хіміотерапії і нової боротьби за життя. Але це не привід опускати руки.

У групах підтримки організації «Афіна. Жінки проти раку» пацієнтам та їхнім родичам допомагають психологічно, емоційно та організаційно, аби вони мали сили йти до видужання.

Фото: скріншот Фактів ICTV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1974
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду