Олена Кондратюк очолила Верховну Раду

Олена Кондратюк очолила Верховну Раду

16 Листопада 2020
2921
16 Листопада 2020
13:59

Олена Кондратюк очолила Верховну Раду

2921
Дмитро Разумков та Руслан Стефанчук захворіли на COVID-19.
Олена Кондратюк очолила Верховну Раду
Олена Кондратюк очолила Верховну Раду

Заступниця голови Верховної Ради Олена Кондратюк з 12 листопада тимчасово виконує обов’язки спікера парламенту. Про відповідне розпорядження голови ВР Дмитра Разумкова повідомили 16 листопада під час Погоджувальної ради депутатських фракцій та груп.

«Хочу запевнити, що в моїй роботі як в.о. голови Верховної Ради не буде жодної інтриги. Я буду працювати строго у відповідності до Конституції, законів України, Регламента. Мій обов’язок разом з вами та Апаратом –забезпечити стабільну, ефективну та відповідальну діяльність парламенту в інтересах громадян, виконання його представницької, законодавчої та контрольної функції, якою володіє парламент», – сказала пані Кондратюк.

Вона також побажала швидкого одужання Дмитру Разумкову та першому заступнику голови ВР Руслану Стефанчуку.

Олена Кондратюк – народна депутатка кількох скликань (з 2007 року) від БЮТ і ВО «Батьківщина», у Верховній Раді восьмого скликання була секретарем Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики; у Верховній Раді дев'ятого скликання її обрали заступницею голови Верховної Ради. Її чоловік Олександр Богуцький – президент медіахолдингу Віктора Пінчука StarLightMedia та директор дивізіону «Новини» в цьому холдингу. До обрання народною депутаткою Олена Кондратюк очолювала PR-агенцію «Радник».

Нагадаємо, 11 листопада спікер парламенту Дмитро Разумков повідомив, що захворів на коронавірусну інфекцію. 12 листопада захворювання на COVID-19 підтвердили в Руслана Стефанчука.

Фото: Верховна Рада, Ярослав Юрчишин / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2921
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду