detector.media
16.11.2020 13:59
Олена Кондратюк очолила Верховну Раду
Олена Кондратюк очолила Верховну Раду
Дмитро Разумков та Руслан Стефанчук захворіли на COVID-19.

Заступниця голови Верховної Ради Олена Кондратюк з 12 листопада тимчасово виконує обов’язки спікера парламенту. Про відповідне розпорядження голови ВР Дмитра Разумкова повідомили 16 листопада під час Погоджувальної ради депутатських фракцій та груп.

«Хочу запевнити, що в моїй роботі як в.о. голови Верховної Ради не буде жодної інтриги. Я буду працювати строго у відповідності до Конституції, законів України, Регламента. Мій обов’язок разом з вами та Апаратом –забезпечити стабільну, ефективну та відповідальну діяльність парламенту в інтересах громадян, виконання його представницької, законодавчої та контрольної функції, якою володіє парламент», – сказала пані Кондратюк.

Вона також побажала швидкого одужання Дмитру Разумкову та першому заступнику голови ВР Руслану Стефанчуку.

Олена Кондратюк – народна депутатка кількох скликань (з 2007 року) від БЮТ і ВО «Батьківщина», у Верховній Раді восьмого скликання була секретарем Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики; у Верховній Раді дев'ятого скликання її обрали заступницею голови Верховної Ради. Її чоловік Олександр Богуцький – президент медіахолдингу Віктора Пінчука StarLightMedia та директор дивізіону «Новини» в цьому холдингу. До обрання народною депутаткою Олена Кондратюк очолювала PR-агенцію «Радник».

Нагадаємо, 11 листопада спікер парламенту Дмитро Разумков повідомив, що захворів на коронавірусну інфекцію. 12 листопада захворювання на COVID-19 підтвердили в Руслана Стефанчука.

Фото: Верховна Рада, Ярослав Юрчишин / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY