Прямий канал критикує Зеленського, але не Єрмака – Андрій Богдан

Прямий канал критикує Зеленського, але не Єрмака – Андрій Богдан

10 Вересня 2020
8753
10 Вересня 2020
10:42

Прямий канал критикує Зеленського, але не Єрмака – Андрій Богдан

8753
Андрій Богдан повідомив, що виїхав з України після виходу його інтерв'ю з Гордоном.
Прямий канал критикує Зеленського, але не Єрмака – Андрій Богдан
Прямий канал критикує Зеленського, але не Єрмака – Андрій Богдан

Колишній керівник Офісу президента Андрій Богдан каже, що чиновники ОПУ таємно зустрічаються з п’ятим президентом Петром Порошенком, серед них – чинний голова Офісу Андрій Єрмак. Про це він розповів в інтерв’ю Дмитру Гордону.

Пан Богдан додав, що Прямий канал, який пов’язують з оточенням п’ятого президента, критикує Володимира Зеленського, натомість про Андрія Єрмака «немає ні слова поганого».

«Прямий канал дуже погано відгукується про президента, але немає ні слова поганого про Єрмака. І візьмемо "112-й", Zik, NewsOne. Ось Кабмін – це взагалі страшне зло, Зеленський поганий, а слова про Єрмака немає», – розповів він.

Андрій Богдан додав, що немає стосунку до «кампанії з дискредитації Андрія Єрмака» й «не бачить цієї кампанії».

В інтерв’ю він також розповів про конфлікт з президентом, який завершився його звільненням з ОПУ; про вплив на пана Зеленського з боку народного депутата Миколи Тищенка, Ігоря Коломойського та інших олігархів; про Андрія Єрмака, Росію та «вагнерівську спецоперацію» тощо.

Крім того, 9 вересня Андрій Богдан повідомив, що після виходу інтерв'ю виїхав з України через нібито погрози. «У зв’язку з фізичною загрозою після першого інтерв’ю Гордону змушений перейти Україно-румунський кордон», – написав він у Facebook.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 11 лютого 2020 року звільнив Андрія Богдана з посади керівника Офісу президента, а замість з нього призначив Андрія Єрмака. Андрій Єрмак - юрист і кінопродюсер, засновник Garnet International Media Group. У травні 2019 року він став помічником президента, на цій посаді опікувався, зокрема, обміном полоненими з Росією та бойовиками Донбасу.

У березні 2020 року телеканали «Прямий» та «Еспресо», прихильні до «Європейської солідарності», та проросійські «112 Україна», ZIK і NewsOne з групи Медведчука були однаковою мірою критичні до уряду Олексія Гончарука та парламентської більшості. Вони звинувачували колишній уряд у провалі, владу загалом – у відсутності стратегії. Більше про тенденції в ефірі інформаційних каналів читайте в огляді Ярослава Зубченка.

Медіаконсультант Олексій Мустафін вважає, що команда президента Володимира Зеленського, зокрема – керівник Офісу президента Андрій Єрмак та його радники, продовжує думати, що вона «живе в телевізорі». На його думку, усі – від Андрія Єрмака до «терористів» – користуються концентрацією влади в руках президента.

Фото: Українська правда

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8753
Читайте також
05.11.2019 16:00
Борис Бахтєєв
для «Детектора медіа»
2 891
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду