detector.media
10.09.2020 10:42
Прямий канал критикує Зеленського, але не Єрмака – Андрій Богдан
Прямий канал критикує Зеленського, але не Єрмака – Андрій Богдан
Андрій Богдан повідомив, що виїхав з України після виходу його інтерв'ю з Гордоном.

Колишній керівник Офісу президента Андрій Богдан каже, що чиновники ОПУ таємно зустрічаються з п’ятим президентом Петром Порошенком, серед них – чинний голова Офісу Андрій Єрмак. Про це він розповів в інтерв’ю Дмитру Гордону.

Пан Богдан додав, що Прямий канал, який пов’язують з оточенням п’ятого президента, критикує Володимира Зеленського, натомість про Андрія Єрмака «немає ні слова поганого».

«Прямий канал дуже погано відгукується про президента, але немає ні слова поганого про Єрмака. І візьмемо "112-й", Zik, NewsOne. Ось Кабмін – це взагалі страшне зло, Зеленський поганий, а слова про Єрмака немає», – розповів він.

Андрій Богдан додав, що немає стосунку до «кампанії з дискредитації Андрія Єрмака» й «не бачить цієї кампанії».

В інтерв’ю він також розповів про конфлікт з президентом, який завершився його звільненням з ОПУ; про вплив на пана Зеленського з боку народного депутата Миколи Тищенка, Ігоря Коломойського та інших олігархів; про Андрія Єрмака, Росію та «вагнерівську спецоперацію» тощо.

Крім того, 9 вересня Андрій Богдан повідомив, що після виходу інтерв'ю виїхав з України через нібито погрози. «У зв’язку з фізичною загрозою після першого інтерв’ю Гордону змушений перейти Україно-румунський кордон», – написав він у Facebook.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 11 лютого 2020 року звільнив Андрія Богдана з посади керівника Офісу президента, а замість з нього призначив Андрія Єрмака. Андрій Єрмак - юрист і кінопродюсер, засновник Garnet International Media Group. У травні 2019 року він став помічником президента, на цій посаді опікувався, зокрема, обміном полоненими з Росією та бойовиками Донбасу.

У березні 2020 року телеканали «Прямий» та «Еспресо», прихильні до «Європейської солідарності», та проросійські «112 Україна», ZIK і NewsOne з групи Медведчука були однаковою мірою критичні до уряду Олексія Гончарука та парламентської більшості. Вони звинувачували колишній уряд у провалі, владу загалом – у відсутності стратегії. Більше про тенденції в ефірі інформаційних каналів читайте в огляді Ярослава Зубченка.

Медіаконсультант Олексій Мустафін вважає, що команда президента Володимира Зеленського, зокрема – керівник Офісу президента Андрій Єрмак та його радники, продовжує думати, що вона «живе в телевізорі». На його думку, усі – від Андрія Єрмака до «терористів» – користуються концентрацією влади в руках президента.

Фото: Українська правда

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY