Зеленський хоче змінити формат послання президента до Верховної Ради

Зеленський хоче змінити формат послання президента до Верховної Ради

20 Жовтня 2020
2027
20 Жовтня 2020
12:40

Зеленський хоче змінити формат послання президента до Верховної Ради

2027
Він запропонував внести зміни вже з наступного року.
Зеленський хоче змінити формат послання президента до Верховної Ради
Зеленський хоче змінити формат послання президента до Верховної Ради

Президент Володимир Зеленський повідомив про намір змінити формат щорічного послання голови держави до Верховної Ради. Про це він сказав 20 жовтня під час свого виступу в парламенті.

«Цей офіційний початок буде єдиним спільним із попередніми посланнями президентів України. Час змінювати традиції», – сказав пан Зеленський.

Він запропонував з наступного року запрошувати з кожної області України військових, медиків, вчителів, студентство, молоді сім'ї, пенсіонерів, громадських діячів, підприємців, науковців, художників, спортсменів тощо. «І звітувати про те, що зроблено, та презентувати плани на майбутнє людям, які найняли мене на роботу на п’ять років», – додав президент.

Нагадаємо, 20 травня 2020 року на пресконференції президент Володимир Зеленський попросив журналістську спільноту запропонувати формати для його подальшого спілкування з медіа. 8 липня Рада з питань свободи слова та захисту журналістів при президентові України більшістю голосів схвалила рекомендації щодо проведення пресконференцій перших осіб держави та організації пулів.

Радник керівника ОПУ Михайло Подоляк розповів, що в Офісі президента України створили штаб медіареагування, який розробляє концепції реагування на скандали в ЗМІ. Крім того, на його думку, у поїздках президента України Володимира Зеленського мають супроводжувати представники 20 основних українських ЗМІ. Раніше заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко розповів про ідею створення президентського пулу ЗМІ, до якого увійдуть 20-25 журналістів. 

Фото: Укрінформ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2027
Читайте також
17.10.2020 11:00
Борис Бахтєєв
для «Детектора медіа»
6 050
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду