Зеленський: До Єрмака нуль питань у СБУ та української розвідки

Зеленський: До Єрмака нуль питань у СБУ та української розвідки

25 Червня 2021
2527
25 Червня 2021
08:52

Зеленський: До Єрмака нуль питань у СБУ та української розвідки

2527
Зеленський уточнив, що довіряю керівнику ОПУ.
Зеленський: До Єрмака нуль питань у СБУ та української розвідки
Зеленський: До Єрмака нуль питань у СБУ та української розвідки

Президент Володимир Зеленський сказав в інтерв’ю «VIP з Наталією Мосейчук», що Служба безпеки України перевіряє все його оточення, до керівника Офісу президента Андрія Єрмака в неї немає жодних питань.  

Зеленський уточнив, що керівник ОПУ піде з ним у кінці президентського терміну й не залишиться на будь-якій посаді.

«Пан Єрмак – реальний потужний менеджер і не на словах, не блаблабла, а реальний патріот України, який дуже багато працює, 24/7 тільки заради України. Він прийшов зі мною, він піде зі мною. І не буде залишатися на будь-яких посадах», – заявив президент.

Він також уточнив, що Єрмак працював з ним від початку президентського терміну, але на іншій посаді.

«Єрмак поруч зі мною не просто так, я довіряю цій людині. Служба безпеки надає й надала мені інформацію про все моє оточення, всіх моїх людей. Питання не про недовіру. Я просто знаю, що я би не хотів потім втратити ту чи іншу людину. До Єрмака нуль питань у Служби безпеки України, нуль питань в української розвідки. Я йому довіряю», – сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 11 лютого 2020 року звільнив Андрія Богдана з посади керівника Офісу президента, а замість з нього призначив Андрія Єрмака. 

Медіаконсультант Олексій Мустафін у вересні сказав, що вважає, що команда президента, зокрема – Андрій Єрмак та його радники, продовжує думати, що вона «живе в телевізорі». На його думку, усі – від Андрія Єрмака до «терористів» – користуються концентрацією влади в руках президента.

Фото: ОПУ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2527
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду