Канали Kyiv.Live та Odesa.Live показали студії та представили ведучих (ФОТО, ВІДЕО)

Канали Kyiv.Live та Odesa.Live показали студії та представили ведучих (ФОТО, ВІДЕО)

30 Липня 2020
9847

Канали Kyiv.Live та Odesa.Live показали студії та представили ведучих (ФОТО, ВІДЕО)

9847
Олексій Семенов також планує запускати канали в Харкові, Дніпрі та Львові.
Канали Kyiv.Live та Odesa.Live показали студії та представили ведучих (ФОТО, ВІДЕО)
Канали Kyiv.Live та Odesa.Live показали студії та представили ведучих (ФОТО, ВІДЕО)

Регіональні канали Kyiv.Live та Odesa.Live, які запускає телепродюсер Олексій Семенов, повідомили, що в серпні розпочнуть мовлення та показали нові студії й представили ведучих.

Студія Kyiv.Live

Ведучими проєкту «Оперативний штаб Kyiv.Live» стануть Олексій Павловський, Валентина Желізняк, Катерина Павлова, Ольга Білан, Віталій Захаров

Тетяна Гончарова, Денис Мінін, Тарас Чечко, Андрій Рудий, Катерина Черниш та Юля Горова.

Цей проєкт виходитиме з 8:00 до 22:00. «Вперше в студії міського каналу вибудовується оперативний центр управління містом, куди кияни матимуть змогу зателефонувати, написати, надіслати інформацію і включатимуться в ефір з новинами, з проблемами, а ведучі-редактори будуть відправляти журналістів з камерами для допомоги киянам у прямому ефірі», – йдеться в повідомленні.

Ведучими ранкового шоу «Місто прокидається», яке починатиметься о 8:00, будуть Наталя Підлісна, Іван Заєць і Тая Голій.  

Ведучими денних ефірів (з 14:00 до 19:00) стануть Олена Халілова, Світлана Савельєва

Слава Варда та Лариса Богданова.

Ведучими вечірніх випусків новин будуть Андрій Сініцин, Ірина Єрмак та Алла Тулинська.

Підсумкова програма «Добрий вечір» буде йти щодня, з 20:00 до 22:00. Її ведучі – Максим Зборовський, Юлія Юдіна та Емма Ді.

Після цього (о 22:00) на каналі показуватимуть проєкт ««Секс і місто», ведучі – Крістіна Шапран та Марина Шевко.

Ведучими вихідного дня стануть Христя Храновська та Леонід Потьомкін.

Крім того, щогодини з 8:00 до 18:00 в ефір каналу виходитимуть новини Києва, щопівгодини – короткі новини з життя країни.

Канал Odesa.Live також представив ведучих – Руслану Орленко, Вікторію Ортіс, Григорія Блайду, Дмитра Скрипку, Олексія Макеєнка, Тамару Мішину, Катерину Банкову, Олега Байдалюка, Елізабет, Лізу Малаєву, Ігоря Окса, Світлану Довжук, Макса Федак та Олексія Майорова. На каналі поки не анонсували жодного проєкту, натомість показали студію.

Крім того, телепродюсер Олексій Семенов повідомив про плани запустити такі канали в Харкові, Дніпрі та Львові.

Нагадаємо, у травні 2020 року київський забудовник Вадим Столар, нині народний депутат з фракції «Опозиційна платформа – За життя» і керівник київського осередку цієї партії, підтвердив, що він є інвестором нового столичного телеканалу Kyiv.Live, над запуском якого працює телепродюсер Олексій Семенов.

Пан Семенов тоді розповідав, що його команда розробляє новий формат міського каналу, і цей формат буде в усіх містах-мільйонниках. Співрозмовники «Детектора медіа» вважають, що новий канал створюється під місцеві вибори. Олексій Семенов каже, що канали запустять спершу в Києві та Одесі, а потім: у Харкові, Дніпрі та Львові.

У червні 2020 року Вадим Столар купив ТОВ «Ньюс нетворк», яке володіє супутниковою ліцензією на телеканал під назвою Rabinovich TV, і ТОВ «Медіамережі», яке до жовтня 2019 року мало цифрову ефірну ліцензію в Києва на телеканал під назвою «Всі новини». Імовірно, на базі цих компаній буде запущено столичний телеканал Kyiv.Live, запуск якого анонсовано на серпень 2020 року.

15 липня 2020 року компанія Вадима Столара й Сергія Турчінова зареєструвала ТОВ «Медіамережі.Одеса». Імовірно, на базі цієї компанії буде запущено канал Odesa.Live.

Телепродюсер Олексій Семенов раніше запускав і перезапускав телеканали «112 Україна», NewsOne, Прямий, а в червні 2019 року очолив холдинг «Новини» нардепа від «Опозиційної платформи – За життя» Тараса Козака («112 Україна», NewsOne і ZIK).

Фото: Kyiv.Live, Odesa.Live / Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9847
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
George
1322 дн. тому
Есть телепроект "Файна Украина" с персонажем Иннокентием Бэстом, так вот "Киев лайв" - это воплощение того самого проекта с кучей Иннокентиев и сенсациями типа: яма в асфальте во дворе маразматичной бабушки
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду