Юлія Мендель задекларувала 936 тисяч доходів у 2019 році

Юлія Мендель задекларувала 936 тисяч доходів у 2019 році

3 Червня 2020
4925

Юлія Мендель задекларувала 936 тисяч доходів у 2019 році

4925
На посаді прессекретарки Володимира Зеленського вона отримала 370 563 гривень.
Юлія Мендель задекларувала 936 тисяч доходів у 2019 році
Юлія Мендель задекларувала 936 тисяч доходів у 2019 році

Прессекретарка президента Юлія Мендель задекларувала 936 тисяч гривень доходів за 2019 рік. Про це свідчить її декларація в реєстрі Національного агентства з запобігання корупції.

До призначення на посаду речниці президента 3 червня 2019 року, пані Мендель працювала в офісі Світового банку в Україні, де заробила – 298 тисяч, від роботи журналісткою – 267,1 тисячу.

Крім того, вона є засновницею громадського об’єднання «Вільна преса України» і благодійної організації «Прес-агентство України». Натомість у декларації Юлія Мендель не вказала ТОВ «Прес-агентство України». Згідно з даними аналітичної платформи Youcontrol, компанія й досі працює.

Нагадаємо, 3 червня 2019 року президент України Володимир Зеленський призначив своєю прессекретаркою Юлію Мендель. Вона працювала журналістом на телеканалах ICTV, Espreso.TV, «112 Україна» та «Інтер». Стала першою українською журналісткою, яка виграла програму Світового інституту преси (World Press Institute). Була представником The New York Times в Україні. Також співпрацювала з низкою таких іноземних видань та телеканалів, як Politico Europe, VICE News, CNBC, New Eastern Europe, World Affairs Journal, Spiegel Online. Була консультантом з комунікацій у Світовому банку. Стажувалася за кордоном у рамках програми Солідарності імені Леха Валенси, програми THREAD у Єльському університеті, закінчила Варшавську євроатлантичну академію (WEASA).

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4925
Читайте також
02.10.2019 12:59
Катерина Рещук, «Українська правда»
3 035
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
SS
1394 дн. тому
Жидовская тварь
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду