Зеленський призначив прес-секретаря (ДОПОВНЕНО)

Зеленський призначив прес-секретаря (ДОПОВНЕНО)

3 Червня 2019
3669

Зеленський призначив прес-секретаря (ДОПОВНЕНО)

3669
Президент України Володимир Зеленський призначив своїм прес-секретарем Юлію Мендель.
Зеленський призначив прес-секретаря (ДОПОВНЕНО)
Зеленський призначив прес-секретаря (ДОПОВНЕНО)

Про це йдеться в указі від 3 червня, оприлюдненому на сайті президента України.

«Призначити Мендель Юлію Володимирівну прес-секретарем Президента України», – йдеться в документі.

У прес-службі президента повідомили, що всього на посаду прес-секретаря глави держави претендували близько чотирьох тисяч конкурсантів, з ними працювала окрема HR-команда.

«Кандидатів оцінювали за такими критеріями: володіння українською та англійською мовами, грамотність, досвід роботи в суміжних професіях, наявність вищої освіти, дикція, манера викладу думки, швидкість реакції, розуміння політичних процесів в Україні та світі, стійкість до стресів, світоглядні позиції та почуття гумору», – зазначається в повідомленні.

Юлія Мендель народилася 3 вересня 1986 року у м. Генічеську (Херсонська область). Здобула вищу освіту у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Має науковий ступінь кандидата філологічних наук.

Працювала журналістом на телеканалах ICTV, Espreso.TV, «112 Україна» та «Інтер». Стала першою українською журналісткою, яка виграла програму Світового інституту преси (World Press Institute). Була представником The New York Times в Україні. Також співпрацювала з низкою таких іноземних видань та телеканалів, як Politico Europe, VICE News, CNBC, New Eastern Europe, World Affairs Journal, Spiegel Online. Була консультантом з комунікацій у Світовому банку. Стажувалася за кордоном у рамках програми Солідарності імені Леха Валенси, програми THREAD у Єльському університеті, закінчила Варшавську євроатлантичну академію (WEASA).

Як писав «Детектор медіа», за даними ЗМІ, журналістка Юлія Мендель виграла конкурс на посаду прес-секретаря Президента України Володимира Зеленського.
Нагадаємо, 1 травня новообраний президент Володимир Зеленський оголосив конкурс на посаду речника Президента України.
3 травня стало відомо, що на електронну адресу HR-департаменту команди новообраного президента України Володимира Зеленського надійшло понад 3000 резюме на посаду спікера глави держави. Серед претендентів –журналісти, піар-менеджери, телеведучі, блогери, студенти профільних факультетів і актори.
Фото: Юлія Мендель
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3669
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду