В Ініціативи «Чисте небо» змінився керівник

В Ініціативи «Чисте небо» змінився керівник

23 Травня 2020
2351

В Ініціативи «Чисте небо» змінився керівник

2351
З 25 травня її очолить В'ячеслав Мієнко - директор по GR в 1+1 media, який з 2013 року відповідає в групі за проект по боротьбі з піратством і захист контенту.
В Ініціативи «Чисте небо» змінився керівник
В Ініціативи «Чисте небо» змінився керівник

Про це повідомляє пресслужба Ініціативи «Чисте небо».

Заступником керівника Ініціативи стане Микола Фаєнгольд, в.о. керівника дивізіону Digital & PayTV StarLightMedia. Нинішня директорка ГС «Ініціатива "Чисте небо"» Катерина Федорова залишає проект за згодою сторін.

«Ініціатива "Чисте небо" - чудовий проект з правильною і важливою місією, проект про цінність, справедливість, розвиток. Мені вдалося не тільки втілити для нього кілька корисних сервісів і партнерств, а й побачити результат. На даному етапі моє співробітництво з Ініціативою закінчується, мене чекають нові проекти, але принципи, якими я прагнула "заразити" всіх оточуючих, залишаються зі мною», - прокоментувала Катерина Федорова.

Вона очолювала Ініціативу з 2017 року. За цей час до «Чистого неба» приєдналася компанія Global Images Ukraine (українське представництво медіаплатформи Getty Images), рекламна група Publicis Groupe, дослідницька компанія Gemius, індустріальне об'єднання правовласників і гравців рекламного ринку «Індустріальний телевізійний комітет», виробники сет-топ боксів Infomir.

Під керівництвом Катерини Федорової Ініціатива «Чисте небо» запустила та підтримує сервіс для рекламодавців і провайдерів blacklists.org.ua. У 2019 були підписані меморандуми про співпрацю з Міністерством розвитку економіки і сільського господарства, а також міжбанківської асоціацією ЕМА.

Нагадаємо, Ініціатива «Чисте небо» створена у 2013 році з метою розвитку в уанеті легального аудіо-візуального продукту і боротьби з сайтами, що поширюють в мережі контент з порушенням права інтелектуальної власності. В 2018 році було зареєстровано Громадську спілку «Ініціатива Чисте небо».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2351
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду