detector.media
23.05.2020 12:00
В Ініціативи «Чисте небо» змінився керівник
В Ініціативи «Чисте небо» змінився керівник
З 25 травня її очолить В'ячеслав Мієнко - директор по GR в 1+1 media, який з 2013 року відповідає в групі за проект по боротьбі з піратством і захист контенту.

Про це повідомляє пресслужба Ініціативи «Чисте небо».

Заступником керівника Ініціативи стане Микола Фаєнгольд, в.о. керівника дивізіону Digital & PayTV StarLightMedia. Нинішня директорка ГС «Ініціатива "Чисте небо"» Катерина Федорова залишає проект за згодою сторін.

«Ініціатива "Чисте небо" - чудовий проект з правильною і важливою місією, проект про цінність, справедливість, розвиток. Мені вдалося не тільки втілити для нього кілька корисних сервісів і партнерств, а й побачити результат. На даному етапі моє співробітництво з Ініціативою закінчується, мене чекають нові проекти, але принципи, якими я прагнула "заразити" всіх оточуючих, залишаються зі мною», - прокоментувала Катерина Федорова.

Вона очолювала Ініціативу з 2017 року. За цей час до «Чистого неба» приєдналася компанія Global Images Ukraine (українське представництво медіаплатформи Getty Images), рекламна група Publicis Groupe, дослідницька компанія Gemius, індустріальне об'єднання правовласників і гравців рекламного ринку «Індустріальний телевізійний комітет», виробники сет-топ боксів Infomir.

Під керівництвом Катерини Федорової Ініціатива «Чисте небо» запустила та підтримує сервіс для рекламодавців і провайдерів blacklists.org.ua. У 2019 були підписані меморандуми про співпрацю з Міністерством розвитку економіки і сільського господарства, а також міжбанківської асоціацією ЕМА.

Нагадаємо, Ініціатива «Чисте небо» створена у 2013 році з метою розвитку в уанеті легального аудіо-візуального продукту і боротьби з сайтами, що поширюють в мережі контент з порушенням права інтелектуальної власності. В 2018 році було зареєстровано Громадську спілку «Ініціатива Чисте небо».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY