Індустріальний телевізійний комітет  став учасником «Чистого неба»

Індустріальний телевізійний комітет став учасником «Чистого неба»

7 Лютого 2020
1861
7 Лютого 2020
16:20

Індустріальний телевізійний комітет став учасником «Чистого неба»

1861
Керівники обох організацій переконані, що співпраця дозволить ефективніше боротись з піратством.
Індустріальний телевізійний комітет  став учасником «Чистого неба»
Індустріальний телевізійний комітет  став учасником «Чистого неба»

6 лютого Індустріальний Телевізійний Комітет (ІТК) став учасником Громадської спілки «Ініціатива Чисте небо». Про це повідомляє пресслужба ініціативи.

Директор Індустріального Телевізійного Комітету Ігор Коваль переконаний, що співпраця дозволить виробити спільні механізми реалізації захисту прав інтелектуальної власності на телевізійному та рекламному ринках, інтереси яких і представляє ІТК.

«Для нашого індустріального проекту дуже важлива галузева підтримка, особливо такої значущої асоціації з величезним досвідом та авторитетом. Хоча наша діяльність спрямована на досить вузьке питання, воно впливає на розвиток ринку в цілому. І подолати спільного ворога можна лише спільно», - додала директорка «Ініціатива Чисте небо» Катерина Федорова.

Нагадаємо, до складу ІТК входять чотири телевізійні групи (Inter Media Group, Медіа Група Україна, 1+1 медіа, StarLightMedia), 5 канал та рекламні групи (Publicis Groupe, Omnicom Media Group, razom communications). Ініціатива «Чисте небо» створена у 2013 році з метою розвитку в уанеті легального аудіо-візуального продукту і боротьби з сайтами, що поширюють в мережі контент з порушенням права інтелектуальної власності. В 2018 році було зареєстровано Громадську спілку «Ініціатива Чисте небо».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1861
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду