У Depo.ua змінився головний редактор

У Depo.ua змінився головний редактор

28 Травня 2020
2591

У Depo.ua змінився головний редактор

2591
Андрій Коваленко вирішив залишити сферу медіа.
У Depo.ua змінився головний редактор
У Depo.ua змінився головний редактор

Андрій Коваленко звільнився з видавничої групи «Картель» та з посади головного редактора онлайн-порталу Depo.ua, цю посаду обійме його заступниця Валентина Емінова. Про це повідомляє видавнича група «Картель».

На сайті Depo.ua пан Коваленко працював п’ять років та пройшов шлях від редактора до головного редактора. Він повідомив «Детектору медіа», що причиною звільнення стало бажання змінити сферу діяльності. Андрій Коваленко працюватиме в сфері комунікацій, деталі він розповідати відмовився.  

На фото Валентина Емінова / Facebook 

Пані Емінова з 29 травня 2020 року почне роботу на новій посаді. «Нашим головним завданням і далі буде оперативна подача новин, швидка аналітика, статті на суспільно-політичну і розважальну тематики. Ми вдячні Андрію Коваленку за величезний вклад в розвиток сайту і продовжимо збільшувати кількість проєктів, цікавих і корисних широкому колу читачів», – йдеться в повідомленні.

Андрій Коваленко очолив портал Depo.ua 1 липня 2019 року. 

Нагадаємо, Ольга Сантаровіч 9 січня 2020 року стала шефредакторкою видавничої групи «Картель». Вона замінила на посаді Віталія Пировича.

Фото: Андрій Коваленко / Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2591
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду