У Чехії ведучі деяких телеканалів виходять в ефір у медичних масках

У Чехії ведучі деяких телеканалів виходять в ефір у медичних масках

20 Березня 2020
2061
20 Березня 2020
14:10

У Чехії ведучі деяких телеканалів виходять в ефір у медичних масках

2061
На тлі пандемії коронавірусу COVID-19 у Чехії ведучі деяких місцевих телеканалів почали виходити в ефір у медичних масках. На це звернули увагу 19 березня.
У Чехії ведучі деяких телеканалів виходять в ефір у медичних масках
У Чехії ведучі деяких телеканалів виходять в ефір у медичних масках

Про це «Детектору медіа» повідомив один з журналістів, який зараз працює в Чехії; а також ведуча каналу «Настоящее время» у Празі Ірина Ромалійська написала на своїй сторінці в Facebook.

Зокрема, у масках в ефір виходять ведучі чеського каналу «О24».

Фото: Ірина Ромалійська / Facebook

У Чехії в ніч на 19 березня 2020 року почала діяти заборона для громадян з’являтися на вулиці без захисної маски чи респіратора. У країні діє надзвичайний стан і загальнонаціональний карантин через пандемію коронавірусу COVID-19. Навчальні заклади й ресторани закриті.

Нагадаємо, з 12 березня спершу в Києві, а потім по всій Україні запроваджено карантин через пандемію коронавірусу Covid-19. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи. Через карантин українські національні телеканали запровадили низку заходів для запобігання поширенню коронавірусу. 

Згодом вирішили закрити в містах усі заклади, крім продуктових магазинів та аптек. 17 березня припинили рух метрополітену у Києві, Харкові та Дніпрі. На проїзд у маршрутках вели обмеження – до 10 людей й всі мають бути в медичних масках. Міжміське автобусне й залізничне сполучення призупинили з 18 березня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2061
Читайте також
19.03.2020 18:02
Дар'я Малахова
1 258
18.03.2020 13:31
Алі Сафаров, Інститут масової інформації
1 628
18.03.2020 13:23
Національна асоціація медіа
1 252
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Костянтин
1464 дн. тому
Виправте будь-ласка, бо телеканал зветься "ČT24" (ЧТ24 (Чеське телебаченння 24) суспільного мовника Чехії, а не "О24"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду