detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
20.03.2020 14:10
У Чехії ведучі деяких телеканалів виходять в ефір у медичних масках
У Чехії ведучі деяких телеканалів виходять в ефір у медичних масках
На тлі пандемії коронавірусу COVID-19 у Чехії ведучі деяких місцевих телеканалів почали виходити в ефір у медичних масках. На це звернули увагу 19 березня.

Про це «Детектору медіа» повідомив один з журналістів, який зараз працює в Чехії; а також ведуча каналу «Настоящее время» у Празі Ірина Ромалійська написала на своїй сторінці в Facebook.

Зокрема, у масках в ефір виходять ведучі чеського каналу «О24».

Фото: Ірина Ромалійська / Facebook

У Чехії в ніч на 19 березня 2020 року почала діяти заборона для громадян з’являтися на вулиці без захисної маски чи респіратора. У країні діє надзвичайний стан і загальнонаціональний карантин через пандемію коронавірусу COVID-19. Навчальні заклади й ресторани закриті.

Нагадаємо, з 12 березня спершу в Києві, а потім по всій Україні запроваджено карантин через пандемію коронавірусу Covid-19. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи. Через карантин українські національні телеканали запровадили низку заходів для запобігання поширенню коронавірусу. 

Згодом вирішили закрити в містах усі заклади, крім продуктових магазинів та аптек. 17 березня припинили рух метрополітену у Києві, Харкові та Дніпрі. На проїзд у маршрутках вели обмеження – до 10 людей й всі мають бути в медичних масках. Міжміське автобусне й залізничне сполучення призупинили з 18 березня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY