Газета «Факты» призупинила свій вихід друком через карантин

Газета «Факты» призупинила свій вихід друком через карантин

19 Березня 2020
4016
19 Березня 2020
17:00

Газета «Факты» призупинила свій вихід друком через карантин

4016
Газета «Факты» 19 березня 2020 року тимчасово призупинила свій вихід друком через карантин, уведений у зв’язку із загрозою поширення коронавірусу.
Газета «Факты» призупинила свій вихід друком через карантин
Газета «Факты» призупинила свій вихід друком через карантин

Про це головний редактор газети Олександр Швець написав на своїй сторінці в Facebook.

«''Факты'' тимчасово призупинили вихід газети. Такого в моїй редакторській роботі ще не було жодного разу. <…> Випускати газету, не маючи можливості її потім поширювати, просто безглуздо. Газетні кіоски закрилися. Великі й не дуже великі базари в цей карантинний час теж призупинили свою роботу. Входи в метро, ​​біля яких оптовики продавали ті деякі, що ще продовжували виходити, газети, теж нікому тепер не потрібні – метро, ​​як відомо, не працює», – повідомив він.

Нагадаємо, журнали «Український тиждень», НВ та «Фокус» призупинили випуск друкованих версій на час карантину, який має завершитися 3 квітня. Натомість вони пропонують придбати електронні версії журналів.

Видавництво «Український медіа дім», що є частиною «Українського медіа холдингу» (UMH Group), пішло на двотижневий карантин і припинило випуск, друк і розповсюдження своїх друкованих ЗМІ

З 12 березня карантин через коронавірус запровадили спершу в Києві, а потім по всій Україні. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи. 

Згодом вирішили закрити в містах усі заклади, крім продуктових магазинів та аптек. 17 березня припинили рух метрополітену у Києві, Харкові та Дніпрі. На проїзд у маршрутках вели обмеження – до 10 людей й всі мають бути в медичних масках. Міжміське автобусне й залізничне сполучення з 18 березня призупинили.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4016
Читайте також
01.04.2020 12:22
«Детектор медіа»
2 163
18.03.2020 13:31
Алі Сафаров, Інститут масової інформації
1 645
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду