З 24 каналу скоротили ведучих Ілону Довгань та Лесю Вакулюк

З 24 каналу скоротили ведучих Ілону Довгань та Лесю Вакулюк

2 Березня 2020
34600

З 24 каналу скоротили ведучих Ілону Довгань та Лесю Вакулюк

34600
Причина звільнення - скорочення через переформатування каналу.
З 24 каналу скоротили ведучих Ілону Довгань та Лесю Вакулюк
З 24 каналу скоротили ведучих Ілону Довгань та Лесю Вакулюк

Про своє звільнення ведуча Ілона Довгань повідомила у Facebook та підтвердила цю інформацію у коментарі «Детектору медіа».

«Дякую і до побачення 24 канал! Дякую за досвід. Причина (бо все одно ж питатимете) – переформатування каналу. "Канал експериментує" – цитата. Дякую всім колегам, рада була познайомитись, спілкуватись, працювати разом. Сьогодні про це сказала вам особисто, ще можемо побачитись, медіасвіт тісний», написала Ілона Довгань у соцмережі.

Надалі ведуча планує приділяти більше часу роботі на «Радіо НВ» та ще «має на приміті кілька ідей».

«Далі – більше часу для мого улюбленого радіо НВ і нарешті з'явиться час роззирнутися і зайнятись тим, до чого раніше не доходили руки. Так що, хто звертався щодо тренінгів, майстер-класів, модерацій – нагадайте про себе, тепер матиму трохи більше вільного часу. А далі життя покаже. Маю на приміті кілька ідей, але спочатку видихнути, і обернутися навкруги, весна ж почалася», написала вона.

Пані Ілона повідомила ДМ, що звільнилася із 2 березня.

Також про своє звільнення написала у Facebook ведуча Леся Вакулюк.

«Сьогодні я збиралася написати пост про свій маленький ювілей на 24-ому. Але це буде пост-прощання, у першу чергу, з моїми глядачами. Саме в березні п'ять років тому я вперше вийшла в прямий ефір на цьому телеканалі. Цьогоріч, у передостанній день лютого, відефіривши останній п‘ятничний випуск, почула, що мене скорочено. І це виявилося несподіванкою. За графіком я мала ще 3 випуски у суботу. Мала, але вже не провела», йдеться в її дописі.

Причина скорочення, за словами Лесі Вакулюк, переформатування вечірньої сітки, в якій зменшилася кількість випусків до одного.

«Але, чому це торкнулося мене, незрозуміло, адже останній рік працювала в денному слоті? Ну, і чому оптимізацію вирішили провести за рахунок двох найдосвідченіших на 24 Каналі (мене і Ілони Довгань) – теж загадка? Ясної відповіді не почула», додала ведуча.

Леся Вакулюк раніше працювала у ТРК «Люкс», каналі К1, «Інтері», «1+1».

Нагадаємо, Ілона Довгань була ведучою 24 каналу із вересня 2017 року. До цього вона працювала на «UA: Першому» з липня 2014 року. 19 вересня 2017 Ілона Довгань повідомила, що залишає Суспільне мовлення. Крім новин та інтерв’ю, вона була також ведучою та співавтором проекту «Зроблено в Європі» програми про євроінтеграцію країн, що колись перебували в СРСР та соцтаборі, про зміни, що відбулися в їхньому суспільстві, та досвід, якого вони набули в Євросоюзі.

Додамо, Ілона Довгань працює на телебаченні з 1995 року. Працювала на Комсомольському телебаченні ТРК «ГОК ТВ», «1+1», Новому каналі, НТН і ТВі. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34600
Читайте також
22.05.2020 17:58
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
4 018
27.02.2020 17:09
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
5 156
26.02.2020 16:27
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
12 098
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
sashko
1487 дн. тому
Той 24 канал експериментує вже роками, а толку нуль.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду