Разом з ведучими з 24 каналу скоротили редакторку Олександру Ревуцьку

Разом з ведучими з 24 каналу скоротили редакторку Олександру Ревуцьку

3 Березня 2020
6975
3 Березня 2020
16:01

Разом з ведучими з 24 каналу скоротили редакторку Олександру Ревуцьку

6975
Денну редакторку 24 каналу Олександру Ревуцьку звільнили з посади за згодою сторін. Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердив співвласник і генеральний директор медіахолдингу «Люкс» (24 канал, «Люкс ФМ», «Максимум ФМ») Роман Андрейко та сама Олександра Ревуцька.
Разом з ведучими з 24 каналу скоротили редакторку Олександру Ревуцьку
Разом з ведучими з 24 каналу скоротили редакторку Олександру Ревуцьку

Пані Ревуцька уточнила, що в заяві вона й ведучі 24-го каналу Ілона Довгань та Леся Вакулюк писали «за згодою сторін», бо «скорочувати» офіційно на каналі відмовилися.

Роман Андрейко, своєю чергою, заявив, що всі зміни, пов’язані з переформатуванням, передбачають реформування команди.

Натомість Олександра Ревуцька сказала, що має кілька версій, чому їх звільнили: «Найбільш притомна – нас трьох звільнили, бо нами важко було маніпулювати. Ми старші й з досвідом. А середній вік колективу 25+/-. Є ще кілька версій. Але їх важко назагал озвучити. Бо вони видаватимуться зовсім дикими».

Про звільнення їй повідомила шефредакторка Олена Трибушна. За словами пані Ревуцької, шефредакторка сказала, що не має претензій до її роботи, а звільнити її вирішив генеральний директор.

Гендиректор медіахолдингу «Люкс» Андрейко розповів, що радиться із Оленою Трибушною перед ухваленням рішень, однак у більшості випадків кадрові рішення приймає шефредакторка.

Він уточнив, що загалом за роботу ньюзруму відповідає пані Трибушна. «З неї я питаю за показники; за те, як дивляться проєкти. Тут має значення все, насамперед, з ким вона створює ці проєкти. Оскільки я з цієї людини питаю, я маю давати їй і певний, доволі широкий спектр повноважень», – пояснив Роман Андрейко.

Крім того, він повідомив, що 24 канал постійно шукає нових людей та закликав до співпраці охочих «робити класні проєкти на хорошому каналі».

Нагадаємо, 2 березня 2020 року стало відомо, що з 24-го каналу скоротили ведучих Ілону Довгань та Лесю Вакулюк. Причина звільнення - скорочення через переформатування каналу.

Співвласник і генеральний директор медіахолдингу «Люкс» (24 канал, «Люкс ФМ», «Максимум ФМ») Роман Андрейко розповів, що 24 канал у рамках переформатування, зокрема – змінив форми подачі новин, переорієнтувавшись на авторські проєкти. Також наприкінці лютого в ефір вийшли нові проєкти «Ранок на 24-му», «Гуд Найт Юкрейн» та програма інтерв’ю «Перехресний допит».

Фото: Олександра Ревуцька / Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6975
Читайте також
22.05.2020 17:58
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
4 033
20.02.2020 15:39
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
4 703
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду