detector.media
02.03.2020 20:00
З 24 каналу скоротили ведучих Ілону Довгань та Лесю Вакулюк
З 24 каналу скоротили ведучих Ілону Довгань та Лесю Вакулюк
Причина звільнення - скорочення через переформатування каналу.

Про своє звільнення ведуча Ілона Довгань повідомила у Facebook та підтвердила цю інформацію у коментарі «Детектору медіа».

«Дякую і до побачення 24 канал! Дякую за досвід. Причина (бо все одно ж питатимете) – переформатування каналу. "Канал експериментує" – цитата. Дякую всім колегам, рада була познайомитись, спілкуватись, працювати разом. Сьогодні про це сказала вам особисто, ще можемо побачитись, медіасвіт тісний», написала Ілона Довгань у соцмережі.

Надалі ведуча планує приділяти більше часу роботі на «Радіо НВ» та ще «має на приміті кілька ідей».

«Далі – більше часу для мого улюбленого радіо НВ і нарешті з'явиться час роззирнутися і зайнятись тим, до чого раніше не доходили руки. Так що, хто звертався щодо тренінгів, майстер-класів, модерацій – нагадайте про себе, тепер матиму трохи більше вільного часу. А далі життя покаже. Маю на приміті кілька ідей, але спочатку видихнути, і обернутися навкруги, весна ж почалася», написала вона.

Пані Ілона повідомила ДМ, що звільнилася із 2 березня.

Також про своє звільнення написала у Facebook ведуча Леся Вакулюк.

«Сьогодні я збиралася написати пост про свій маленький ювілей на 24-ому. Але це буде пост-прощання, у першу чергу, з моїми глядачами. Саме в березні п'ять років тому я вперше вийшла в прямий ефір на цьому телеканалі. Цьогоріч, у передостанній день лютого, відефіривши останній п‘ятничний випуск, почула, що мене скорочено. І це виявилося несподіванкою. За графіком я мала ще 3 випуски у суботу. Мала, але вже не провела», йдеться в її дописі.

Причина скорочення, за словами Лесі Вакулюк, переформатування вечірньої сітки, в якій зменшилася кількість випусків до одного.

«Але, чому це торкнулося мене, незрозуміло, адже останній рік працювала в денному слоті? Ну, і чому оптимізацію вирішили провести за рахунок двох найдосвідченіших на 24 Каналі (мене і Ілони Довгань) – теж загадка? Ясної відповіді не почула», додала ведуча.

Леся Вакулюк раніше працювала у ТРК «Люкс», каналі К1, «Інтері», «1+1».

Нагадаємо, Ілона Довгань була ведучою 24 каналу із вересня 2017 року. До цього вона працювала на «UA: Першому» з липня 2014 року. 19 вересня 2017 Ілона Довгань повідомила, що залишає Суспільне мовлення. Крім новин та інтерв’ю, вона була також ведучою та співавтором проекту «Зроблено в Європі» програми про євроінтеграцію країн, що колись перебували в СРСР та соцтаборі, про зміни, що відбулися в їхньому суспільстві, та досвід, якого вони набули в Євросоюзі.

Додамо, Ілона Довгань працює на телебаченні з 1995 року. Працювала на Комсомольському телебаченні ТРК «ГОК ТВ», «1+1», Новому каналі, НТН і ТВі. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY