Ілона Довгань стала ведучою каналу «Київ»

Ілона Довгань стала ведучою каналу «Київ»

11 Грудня 2020
4719

Ілона Довгань стала ведучою каналу «Київ»

4719
У «Київ. NewsRoom» ведучу запросила керівниця проєкту Ірина Главацька.
Ілона Довгань стала ведучою каналу «Київ»
Ілона Довгань стала ведучою каналу «Київ»

Ілона Довгань стала ведучою новинної програми «Київ. NewsRoom» на телеканалі «Київ». Про це канал повідомив 9 грудня.

Вона розпочала вести тригодинний прямоефірний випуск програми «Київ. NewsRoom» з 13:00 до 16:00, а також випуск о 17:00 в парі з Наталкою Лятуринською. У «Київ. NewsRoom» ведучу запросила керівниця проєкту Ірина Главацька.

Пані Довгань також працює на «Радіо НВ» і продовжує викладати журналістську майстерність у «Медіашколі».

Ілона Довгань уже працювала на каналі «Київ» у 2003 році. Вона також була ведучою на телеканалах НТН, «1+1», ТВі, 24 каналі та «UA: Першому».

Як писав ДМ, програму «Київ. News Room» канал запустив у липні 2020 року. Спершу це був проєкт бесід з керівництвом столиці актуальні теми, нововведення, конкретні дії щодо упорядкування міста. У жовтні проєкт News Room переформатували: програма почала виходити упродовж трьох годин у денному слоті з 13:00 до 16:00. Також у ній з’являться нові рубрики скорочені випуски програм «Якісне життя», «Просто кияни», «Вартові столиці», «Служба порятунку», «Радар», а також спортивні новини та афіша культурних заходів столиці.

Нагадаємо, 2 березня 2020 року стало відомо, що з 24-го каналу скоротили ведучих Ілону Довгань та Лесю Вакулюк. Разом з ведучими скоротили також денну редакторку Олександру Ревуцьку. Пані Ревуцька уточнила, що в заяві вона й ведучі 24-го каналу писали «за згодою сторін», бо «скорочувати» офіційно на каналі відмовилися.

Роман Андрейко заявив, що всі зміни, пов’язані з переформатуванням, передбачають реформування команди. Натомість Олександра Ревуцька сказала, що має кілька версій, чому їх звільнили– «найбільш притомна – нас трьох звільнили, бо нами важко було маніпулювати».

Співвласник і генеральний директор медіахолдингу «Люкс» (24 канал, «Люкс ФМ», «Максимум ФМ») Роман Андрейко розповів, що 24 канал у рамках переформатування, зокрема – змінив форми подачі новин, переорієнтувавшись на авторські проєкти. Також наприкінці лютого в ефір вийшли нові проєкти «Ранок на 24-му», «Гуд Найт Юкрейн» та програма інтерв’ю «Перехресний допит».

Фото: Київ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4719
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду