У Львові скоротили редакцію новин «Люкс ФМ»

У Львові скоротили редакцію новин «Люкс ФМ»

22 Травня 2020
4037
22 Травня 2020
17:58

У Львові скоротили редакцію новин «Люкс ФМ»

4037
Тепер новини для радіостанції готуватиме об’єднана редакція 24 каналу та Zaxid.net.
У Львові скоротили редакцію новин «Люкс ФМ»
У Львові скоротили редакцію новин «Люкс ФМ»

Медіахолдинг «Люкс» скоротив львівську редакцію новин на радіостанції «Люкс ФМ». Цю інформацію джерел «Детектора медіа» підтвердив генеральний директор компанії Роман Андрейко.

«Сьогодні я приймав рішення щодо редакції новин "Люкс ФМ" у Львові. Коронавірус та викликана ним трохи істерія, трохи криза змушують думати над тим, як працювати ефективніше та ефективніше використовувати кошти. Серед таких інструментів є конвергентність. Для медіа – це один з популярних інструментів для підвищення ефективності», - сказав пан Андрейко.

За його словами, у Львові компанія має велику редакцію журналістів, які готують місцеві новини для 24 каналу. Також у цьому місті працює редакція інтернет-видання Zaxid.net, яке також входить до складу медіахолдингу «Люкс».

«Обидві редакції роблять ту ж саму роботу, яку до цього часу робила редакція новин для радіо "Люкс ФМ" у Львові. Тому ми прийняли рішення, що для оптимізації витрат ми можемо силами цих двох редакцій готувати короткі повідомлення і для радіостанції», - додав він.

У львівській новинній редакції «Люкс ФМ» працювало троє людей. Роман Андрейко розказав, що вони можуть пройти відбір і зайняти якусь позицію в об’єднаній новинній редакції телеканалу та Zaxid.net: «Ця велика редакція зможе продукувати новини для всіх медіа. Тепер можна вважати, що в новинній редакції працює 30 людей».

У відповідь на запитання, чи плануються скорочення або зміни у структурі холдингу через пандемію надалі, пан Андрейко зазначив, що компанія впроваджуватиме «заходи, які дозволять працювати ефективніше».

Нагадаємо, у березні 24 канал змінив формат подачі новин та оновив сітку мовлення.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4037
Читайте також
25.02.2021 17:01
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
2 142
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду