Христина Бондаренко стала генпродюсеркою Obozrevatel TV

Христина Бондаренко стала генпродюсеркою Obozrevatel TV

26 Лютого 2020
12096
26 Лютого 2020
16:27

Христина Бондаренко стала генпродюсеркою Obozrevatel TV

12096
Журналістка Христина Бондаренко стала генеральною продюсеркою телеканалу Obozrevatel TV. Про це вона повідомила в коментарі «Детектору медіа».
Христина Бондаренко стала генпродюсеркою Obozrevatel TV
Христина Бондаренко стала генпродюсеркою Obozrevatel TV

Христина Бондаренко замінила на посаді Андрекса Селіванова, який став президентом групи каналів інтернет-медіахолдингу «Обозреватель».

Її представили колективу як нову очільницю Obozrevatel TV 25 лютого.

Як писав ДМ, медіахолдинг «Обозреватель» планує запустити низку каналів, а саме: музичний MuzOboz, про здорове харчування FoodOboz та спортивний SportOboz.

Нагадаємо, у березні 2015 року Христина Бондаренко звільниласая з 5-го каналу, де пропрацювала 10 років. Згодом вона стала журналісткою «Громадського телебачення», звідки пішла у червні 2016 року.

У липні 2016 року пані Бондаренко очолила прес-службу Міністерства аграрної політики та продовольства України.

У липні 2017 року вона стала генеральним продюсером кримськотатарсього телеканалу ATR. А у липні 2018 року повідомила про своє звільнення.

12 вересня 2018 року журналістка повідомила про те, що допомагає налагодити роботу пресслужби лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка. 19 вересня вона очолила пресслужбу Анатолія Гриценка.

Фото: Христина Бондаренко / Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12096
Читайте також
27.02.2020 17:09
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
5 156
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду