Тетяна Шевченко пішла з 24 каналу

Тетяна Шевченко пішла з 24 каналу

5 Листопада 2020
6399
5 Листопада 2020
16:59

Тетяна Шевченко пішла з 24 каналу

6399
Ведучу на заміну пані Шевченко канал ще не знайшов.
Тетяна Шевченко пішла з 24 каналу
Тетяна Шевченко пішла з 24 каналу

Ведуча Тетяна Шевченко повідомила «Детектору медіа», що 4 листопада пішла з 24 каналу.

«Канал міняє формат і новий формат мені не цікавий. Керівництву, звичайно, хотілося б бачити більш зацікавленого співробітника в новому проєкті. Тому ми прийшли до спільного рішення – я рухаюсь далі, а 24 канал шукає нове обличчя», – розповіла вона.

На своїй сторінці в Facebook ведуча написала, що шукає нову роботу телеведучої новин, програм або ток-шоу.

На 24 каналі розповіли «Детектору медіа», що ведучу на заміну пані Шевченко ще не знайшли, наразі тривають кастинги. «Формат змінився вже досить давно – стало більше гостьових студій  скайпом – експерти, очевидці подій в кожному випуску "На цю хвилину" і "На цю хвилину про головне"», – додали на каналі.

Тетяна Шевченко працювала ведучою ранкових новин на 24 каналі, до цього – в івент-агентстві, була фотографом, налагоджувала комунікацію між Службою надзвичайних ситуацій та журналістами.

Нагадаємо, 2 березня 2020 року стало відомо, що з 24-го каналу скоротили ведучих Ілону Довгань та Лесю Вакулюк. Разом з ведучими скоротили також денну редакторку Олександру Ревуцьку. Пані Ревуцька уточнила, що в заяві вона й ведучі 24-го каналу писали «за згодою сторін», бо «скорочувати» офіційно на каналі відмовилися.

Роман Андрейко заявив, що всі зміни, пов’язані з переформатуванням, передбачають реформування команди. Натомість Олександра Ревуцька сказала, що має кілька версій, чому їх звільнили– «найбільш притомна – нас трьох звільнили, бо нами важко було маніпулювати».

Співвласник і генеральний директор медіахолдингу «Люкс» (24 канал, «Люкс ФМ», «Максимум ФМ») Роман Андрейко розповів, що 24 канал у рамках переформатування, зокрема – змінив форми подачі новин, переорієнтувавшись на авторські проєкти. Також наприкінці лютого в ефір вийшли нові проєкти «Ранок на 24-му», «Гуд Найт Юкрейн» та програма інтерв’ю «Перехресний допит».

19 жовтня 2020 року з 24-го каналу звільнили ведучого Антона Голобородька. За його словами, це рішення аргументували «розбіжністю в життєвих позиціях», які стосувалися теми COVID-19 та самоізоляції. Натомість Роман Андрейко сказав, що з паном Голобородьком попрощалися «за згодою сторін» через «безвідповідальне ставлення до роботи».


Фото: Тетяна Шевченко / Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6399
Читайте також
20.02.2020 15:39
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
4 708
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду