Леся Вакулюк cтала ведучою каналу «Україна 24»

Леся Вакулюк cтала ведучою каналу «Україна 24»

21 Січня 2022
7450
21 Січня 2022
17:44

Леся Вакулюк cтала ведучою каналу «Україна 24»

7450
Нещодавно вона звільнилася з Прямого.
Леся Вакулюк cтала ведучою каналу «Україна 24»
Леся Вакулюк cтала ведучою каналу «Україна 24»

Телеведуча Леся Вакулюк долучилася до команди каналу «Україна 24». Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

За її участі виходитимуть програми «Ранок чемпіонів» та «Сьогодні. Ранок. Вихідний».

«Дуже приємно стати однією командою та попрацювати у ранкових ефірах. Мені дуже подобається створювати настрій глядачам з початком нового дня, легко і невимушено говорити про важливе. Тож прокидаймося разом!» — коментує Леся Вакулюк.

«Ранок Чемпіонів» виходить в ефірі «України 24» з понеділка по п’ятницю о 7:10, «Сьогодні. Ранок. Вихідний» – у суботу та неділю о 9:10.

Нагадаємо, у кінці 2021 року ведуча повідомила про завершення співпраці з ранковим проєктом «Новий день» на Прямому каналі. Як розповіла Леся Вакулюк, вона потрапила під скорочення, а пропозицій долучитися до якихось інших проєктів Прямого не отримала.

За час професійної діяльності Леся Вакулюк була кореспонденткою, редакторкою, сценаристкою та останні 7 років – ведучою. Вона є авторкою репортажів і аналітичних матеріалів.

Фото: пресслужба каналу «Україна 24»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7450
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду