Телеканал TОНІС запускає новий проект Дмитра Видріна та Олександра Рара

16 Листопада 2012
6396
16 Листопада 2012
13:49

Телеканал TОНІС запускає новий проект Дмитра Видріна та Олександра Рара

6396
Цикл авторських програм, як заявляє канал, буде присвячений глобальній політиці та місцю України на карті світу
Телеканал TОНІС запускає новий проект Дмитра Видріна та Олександра Рара

Телеканал TОНІС запускає новий проект «Маятник Фуко». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Маятник Фуко» - це авторський цикл програм, присвячений найважливішим  міжнародним подіям та впливу їх на ситуацію в Україні, а також місцю нашої країни в глобальному світі.

 

Співавторами проекту є український політолог Дмитро Видрін та німецький журналіст, політолог та директор центру ім. Бертольда Бейца при Німецькій раді зовнішньої політики Олександр Рар.

 

«Те, що відбувається сьогодні в світі та Європі, можна порівняти з розгойдуванням маятника, однак багато хто не може зрозуміти амплітуду і логіку цього маятника, ми часто не бачимо, в якій фазі його руху знаходиться Україна. Я сподіваюся, що в процесі діалогу ми розберемося з цими питаннями та спробуємо відповісти на них зрозумілою і доступною простим громадянам мовою», - зазначив Дмитро Видрін. 

 

Пан Рар переконаний, що світ стрімко змінюється і ці зміни потребують аналізу: «Цей світ потрібно пізнати і вибудувати, тому що в ньому житимуть наші діти, і вони повинні жити комфортно».

 

Проект «Маятник Фуко» виходитиме в ефір двічі на місяць, по неділях, о 17.50. Прем'єра першого випуску програми відбудеться 18 листопада. Вона буде  присвячена темі Європейської дорожньої карти, що визначає шлях розвитку Європи в майбутньому.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6396
Читайте також
13.03.2012 13:40
Алексей Манько, Broadcast.detector.media
4 368
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Vit
4181 дн. тому
смотрите, самурай наш всплыл (но без меча)
Знавець
4181 дн. тому
Перекладаю: парочка нікчемних українофобів - розповідатиме українцям про місце України у світі... P.S. "центр ім. Бертольда Бейца" нагадав "общежитие им. монаха Бертольда Шварца" з Ільфа-Петрова. :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду