На ТОНІСі вийде проект Видріна про «шукачів сенсів буття» (ДОПОВНЕНО)

29 Листопада 2011
10086
29 Листопада 2011
11:26

На ТОНІСі вийде проект Видріна про «шукачів сенсів буття» (ДОПОВНЕНО)

10086
На ТОНІСі вийде проект Видріна про «шукачів сенсів буття» (ДОПОВНЕНО)

У грудні телеканал ТОНІС запустить авторську програму політолога Дмитра Видріна «Ронін». Про це пан Видрін розповів «Детектор медіа».

 

За його словами, вже зняті пілотні випуски, тож незабаром проект з'явиться в ефірі. Орієнтовно вона виходитиме щосуботи у вечірньому праймі. За форматом це - програма інтерв'ю на філософські теми.

 

Проект з такою ж назвою пан Видрін вже кілька років веде на «Радіо Ера». Його назва «Ронін» у перекладі з японської означає «вільний воїн».

 

«Ронін - це той, хто не має хазяїна, не має цензора, підкажчика, він людина, яка висловлює свої почуття та думки, має власну філософію та власне бачення світу, - зазначив Дмитро Видрін, - Я запрошуватиму гостей, які також є маленькими ронінами у мистецтві, медицині чи в інших сферах, які мають особисті досягнення, не пов'язані з підтримкою мегаресурсу (великих корпорацій чи держави), які самі себе зробили і самі створюють життя навколо себе. Це шукачі сенсів буття. Зараз на телебаченні дуже мало сенсів. У пілоті ми говорили з Іллею Ноябрьовим (генеральний продюсер Національної телекомпанії України. - ТК) про те, що разом дивились програму, де годину розповідали як їсти устрицю. Але який у цьому сенс та смисл - ми не знайшли. Ці сенси мають бути не віртуальними чи придуманими, а доведеними життям самих людей».

 

Серед гостей проекту буде письменник Густав Водічка, засновник ліцею «Гранд» Володимир Співаковський та інші.

 

У прес-службі ТОНІСа уточнили, що прем'єра програми Дмитра Видріна вийде 3 грудня, о 20.30.

 

Нагадаємо, що на ТОНІСі також виходитиме авторська програма політолога Михайла Погребинського «Оцінки і версії».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10086
Читайте також
18.06.2012 14:09
Інна Долженкова
для «Детектор медіа»
8 615
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду