ТОНІС просить не вплутувати його в конфлікт харківських телекомпаній «Фора» і «Тоніс-центр»

24 Листопада 2011
10429
24 Листопада 2011
12:41

ТОНІС просить не вплутувати його в конфлікт харківських телекомпаній «Фора» і «Тоніс-центр»

10429
ТОНІС просить не вплутувати його в конфлікт харківських телекомпаній «Фора» і «Тоніс-центр»

Загальнонаціональний телеканал ТОНІС (tonis) офіційно заявляє, що не має жодного стосунку до харківської телекомпанії «Тоніс-центр» і не пов'язаний із цією структурою ні питаннями власності, ні іншими відносинами. Про це йдеться в повідомленні прес-служби каналу.

 

ТОНІС зауважує, що останнім часом у ЗМІ з'явилася серія матеріалів про конфлікт довкола харківських телекомпаній «Фора» і «Тоніс-центр». І в одному з інтернет-видань (канал не називає його) «Тоніс-центр» було названо телеканалом ТОНІС.

 

ТОНІС заявляє, що не брав і не братиме участі в описаному виданнями конфлікті харківських телеканалів.

 

Як відомо, ЗАТ «Регіональна телемовна компанія "Тоніс-центр"» - це харківський 7 канал. Власниками телекомпанії є мер Харкова Геннадій Кернес, Марина Стаматіна (адвокат Геннадія Кернеса) і дружина харківського губернатора Алла Добкіна.

 

ТОВ «Телеканал "ТОНІС"» - загальнонаціональний телеканал. За непідтвердженою інформацією, власником ТОНІСа стали структури, наближені до Олександра Януковича. 1 грудня ТОНІС стартує в оновленому форматі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10429
Читайте також
11.12.2011 09:13
Наталья Стативко, для «Детектор медіа»
24 929
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду