Новий канал, ICTV і ТОНІС отримали призи конкурсу «Здоровим бути вигідно!»

9 Квітня 2012
5033
9 Квітня 2012
15:25

Новий канал, ICTV і ТОНІС отримали призи конкурсу «Здоровим бути вигідно!»

5033
169 матеріалів друкованих ЗМІ, телеканалів та інтернет-видань взяли участь у конкурсі Українського фонду «Здоров’я»
Новий канал, ICTV і ТОНІС отримали призи конкурсу «Здоровим бути вигідно!»

Гран-прі конкурсу журналістських матеріалів на тему «Здоровим бути вигідно!» отримала журналістка Наталя Бурла за художньо-документальну радіокомпозицію «Квіти для Оксани». Про це повідомила прес-служба ВГО «Український фонд "Здоров'я"», що проводив конкурс. Журі відзначило оригінальність подачі матеріалу, творчий підхід та переконливу аргументацію на користь здорового способу життя.

 

Володарями першої премії стали Сергій Гайдук (газета «Деснянка вільна»), Оксана Скиталінська («Українська правда. Життя»), Марина Бачуріна, Анна Козел, Віктор Палажченко та Ніна Сусол (радіо «Приазов'я»), Ірина Скосар (Новий канал). Другу премію одержали Галина Семенова (Сумська ОДТРК), Олександр Галяс (газета «Порто-Франко»), Наталія Коммодова (інформагенція «Остров), Наталія Жуковська (ICTV). Володарі третьої премії - Діна Кушнір (газета «Край Кам'янецький»), Антон Пислар («Новий погляд»), Олександр Кобзар (Черкаська ОДТРК), Альона Гладуненко (Донецька ОДТРК).

 

У конкурсі брали участь 169 журналістських матеріалів. Найактивнішими виявились журналісти друкованих ЗМІ (67 матеріалів), з електронних ЗМІ надійшло 37 робіт, 28 з інтернет-видань.

 

Спеціальні відзнаки від партнерів конкурсу - Міністерства охорони здоров'я України, Бюро ВООЗ в Україні, Національної спілки журналістів України та компанії «Нова пошта» - одержали Віра Борсук (телеканал ТОНІС), Юлія Мендель (ІCTV), Вікторія Ткачук (газета «Ровеньковские вести»), Олексій Гавриленко (Перший канал Українського радіо), Сергій Гайдук (газета «Деснянка вільна»), Ірина Климович (Львівська ОДТРК), Ігор Назаренко (ТРК «Академ TV»). Спеціальними призами Український фонд «Здоров'я» відзначив наймолодших журналістів - львів'ян Романа Побурка та Дмитра Гончара за роботу над програмою «Спортурок».

 

За словами голови Українського фонду «Здоров'я» Володимира Дудки, фонд і надалі підтримуватиме журналістів у їхньому прагненні спонукати українців до здорового способу життя.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5033
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду