ТОНІС хоче запускати ранкове шоу

6 Лютого 2012
12240
6 Лютого 2012
15:27

ТОНІС хоче запускати ранкове шоу

12240
ТОНІС хоче запускати ранкове шоу

Телеканал ТОНІС (логотип - tonis) має намір запустити ранкове шоу. Про це «Детектор медіа» повідомив генеральний директор каналу Олександр Бутко.

 

За форматом проект планується інформаційно-розважальним. У програмі буде присутня музика.

 

«Це буде нашим пріоритетним напрямком. Для створення ранкової програми необхідно вкладати серйозний фінансовий та людський ресурс. Ми вирішили запускати саме ранкову програму, тому що інші проекти бідніші, ніж цей. Нам хочеться більше про себе заявити. І якщо ми запустимо три 15-50-хвилинки, то це буде менш помітно, ніж півтора-двогодинний блок», - зазначив пан Бутко.

 

Канал має намір шукати команду для нового проекту.

 

Програма вийде в ефір не раніше травня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12240
Читайте також
18.06.2012 14:09
Інна Долженкова
для «Детектор медіа»
8 613
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
F
4465 дн. тому
Це з приводу падіння "підйому" на НК?))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду