Княжицький стверджує, що санкції щодо ТВі скасовано (ДОКУМЕНТ)

13 Вересня 2012
8170
13 Вересня 2012
10:49

Княжицький стверджує, що санкції щодо ТВі скасовано (ДОКУМЕНТ)

8170
12 вересня телеканал ТВі програв в апеляції справу з оскарження результатів перевірки податкової
Княжицький стверджує, що санкції щодо ТВі скасовано (ДОКУМЕНТ)

Керівник ТВі Микола Княжицький стверджує, що міністр економічного розвитку Петро Порошенко скасував наказ про застосування санкцій до каналу. Текст наказу він оприлюднив у себе на сторінці у Facebook.

 

«... Наказую: 1. Скасувати дію спеціальної санкції, що застосована до суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності України, зазначеного в додатку до цього наказу (ТОВ "Телерадіокомпанія "Телерадіосвіт"). 2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Мінекономрозвитку від 15.08.2012 № 921 в частині застосування спеціальної санкції до зазначеного в додатку до цього наказу суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності України», - йдеться в документі.

 

Напередодні повідомлялося, що телеканалу ТВі заборонили проводити зовнішньоекономічну діяльність без спеціального дозволу Міністерства економіки.

 

У прес-службі Міністерства економічного розвитку «Детектор медіа» повідомили, що не володіють ситуацією і нічого не знають про існування цього наказу. «Звертайтесь до прес-секретаря Петра Порошенка Ірини Фріз», - сказали працівники прес-служби міністерства.

 

Пізніше на сайті Мінекономіки оприлюднили наказ:

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо,12 вересня телеканал ТВі програв в апеляції справу з оскарження результатів перевірки Державною податковою службою.

 

Як писала «Детектор медіа», ці оскаржувані в суді результати податкової перевірки стали причиною порушення кримінальної справи проти генерального директора каналу ТВі Миколи Княжицького. Податкові міліціонери звинуватили його в несплаті 3 млн гривень до бюджету. Сам пан Княжицький заявляв, що це держава має відшкодувати каналу ПДВ.

 

Згодом Прокуратура міста Києва скасувала постанову податківців про порушення кримінальної справи проти Миколи Княжицького. 1 серпня податкова закрила справу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8170
Теги:
Читайте також
13.09.2012 09:34
Мария Попова, «Коммерсантъ. Украина»
23 739
11.09.2012 09:15
Валентина Самченко, «Україна молода»
26 736
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду