ТВі не зможе проводити зарубіжні угоди без дозволу Мінекономіки

12 Вересня 2012
7271
12 Вересня 2012
12:49

ТВі не зможе проводити зарубіжні угоди без дозволу Мінекономіки

7271
Через старий борг у розмірі $2 тис.
ТВі не зможе проводити зарубіжні угоди без дозволу Мінекономіки

Головне управління економіки та інвестицій Київської міської державної адміністрації застосувало санкцію щодо ТОВ «Телерадіосвіт» (телеканал ТВі) - індивідуальний режим ліцензування зовнішньоекономічної діяльності. Відповідний лист від управління канал отримав учора, 11 липня. Про це повідомив ведучий каналу Артем Шевченко на пікетуванні 12 липня.

 

«Це означає, що коли ми захочемо провести будь-яку угоду або дію із закордонними партнерами, наприклад, оплатити трансляцію супутникового сигналу, розрахуватися за техніку, - ми маємо брати дозвіл Міністерства економіки», - повідомив Артем Шевченко.

 

Як ідеться в документі, оприлюдненому ведучим ТВі Мустафою Найємом на його сторінці у Facebook, санкцію застосовано з 4 вересня за порушення закону «Про зовнішньоекономічну діяльність» та пов'язаних із ним нормативних актів, за заборгованість у розмірі $2 тис.

 

За інформацією Мустафи Найєма, причиною такої санкції став борг каналу APTN (Associated Press Television News), що вже давно погашений.

 

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook Мустафи Найєма

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7271
Читайте також
13.09.2012 09:34
Мария Попова, «Коммерсантъ. Украина»
23 739
13.09.2012 06:23
для «Укоаїнська правда»
21 276
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гость
4250 дн. тому
Правильно! Нефиг на американские деньги в Украине бардак разводить, прячась под маской защиты свободы слова!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду