detector.media
13.09.2012 10:49
Княжицький стверджує, що санкції щодо ТВі скасовано (ДОКУМЕНТ)
12 вересня телеканал ТВі програв в апеляції справу з оскарження результатів перевірки податкової

Керівник ТВі Микола Княжицький стверджує, що міністр економічного розвитку Петро Порошенко скасував наказ про застосування санкцій до каналу. Текст наказу він оприлюднив у себе на сторінці у Facebook.

 

«... Наказую: 1. Скасувати дію спеціальної санкції, що застосована до суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності України, зазначеного в додатку до цього наказу (ТОВ "Телерадіокомпанія "Телерадіосвіт"). 2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Мінекономрозвитку від 15.08.2012 № 921 в частині застосування спеціальної санкції до зазначеного в додатку до цього наказу суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності України», - йдеться в документі.

 

Напередодні повідомлялося, що телеканалу ТВі заборонили проводити зовнішньоекономічну діяльність без спеціального дозволу Міністерства економіки.

 

У прес-службі Міністерства економічного розвитку «Детектор медіа» повідомили, що не володіють ситуацією і нічого не знають про існування цього наказу. «Звертайтесь до прес-секретаря Петра Порошенка Ірини Фріз», - сказали працівники прес-служби міністерства.

 

Пізніше на сайті Мінекономіки оприлюднили наказ:

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо,12 вересня телеканал ТВі програв в апеляції справу з оскарження результатів перевірки Державною податковою службою.

 

Як писала «Детектор медіа», ці оскаржувані в суді результати податкової перевірки стали причиною порушення кримінальної справи проти генерального директора каналу ТВі Миколи Княжицького. Податкові міліціонери звинуватили його в несплаті 3 млн гривень до бюджету. Сам пан Княжицький заявляв, що це держава має відшкодувати каналу ПДВ.

 

Згодом Прокуратура міста Києва скасувала постанову податківців про порушення кримінальної справи проти Миколи Княжицького. 1 серпня податкова закрила справу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY