detector.media
27.07.2012 12:25
Харківський «Тріолан» натякає, що Simon відключив себе сам?
«Тріолан» просить Simon перевірити якість сигналу або повідомити нові параметри мовлення

Харківські компанії «ІТ. Сервіс» і ТРК «Епсілон ТВ», які працюють під торговою маркою «Тріолан», натякають на те, що телеканал Simon сам вимкнув свій сигнал. Це випливає з їхніх листів, які телеканал отримав 26 липня, повідомив «Детектор медіа» головний редактор телеканалу Володимир Мазур.

 

«22 липня з невідомих нам причин відбулося зникнення сигналу. Прошу призначити робочу групу фахівців телеканалу, з метою перевірки якості мовлення каналу "Сімон" в ефірі, або повідомити нові параметри мовлення, якщо вони були вами змінені», - йдеться в листах директорів компаній-провайдерів до керівника ТРК «Сімон», копії яких оприлюднив сайт медіагрупи «Об'єктив».

 

 

 

 

За словами Володимира Мазура, листи надійшли вчора, 26 липня, кур'єрською поштою. Судячи зі штампів, їх було надіслано 25 липня, а датовані вони 23 липня. У листах повідомляється, що сигнал Simon зник 22 липня, хоча насправді в мережах «Тріолану» канал вимкнули ще 20 липня.

 

За словами головного інженера ТРК «Сімон» Юрія Бочарникова, ніякого зникнення сигналу на всьому його шляху від ефірної апаратної до вежі ХОРТПЦ і безпосередньо передачі в ефір не було ані 20, ані 22 липня, ані в наступні дні.

 

Станом на 27 липня Simon досі відсутній в мережах «Тріолану», хоча він як ефірний канал входить до універсальної програмної послуги і його ретрансляція обов'язкова для всіх провайдерів Харкова. Телеканал поки що не готує документів для звернення до суду, хоча й не виключає такого розвитку подій.

 

Володимир Мазур нагадує, що президент ТМ «Тріолан» Роман Сальніков уже називав дві різні причини вимкнення каналу Simon. 20 липня він пояснив це технічними проблемами, можливо, через погодні умови, та пообіцяв усунути негаразди. 24 липня під час прес-конференції Роман Сальников повідомив журналістам, що мовлення каналу Simon припинилося з вини нетверезого співробітника «Тріолану», при цьому керівництво не виключає можливості політичних мотивів у цьому вчинку.

 

Телеканал Simon офіційно ретранслює телеканал ТВі. 20 липня ТВі зник з усіх кабельних мереж «Тріолану» в 11 містах, і досі відсутній.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY