ІТК з GfK перевіряють панель через заяву Кірноса

7 Червня 2012
6766
7 Червня 2012
18:30

ІТК з GfK перевіряють панель через заяву Кірноса

6766
Катерина Котенко прокоментувала інформацію, оприлюднену Рудольфом Кірносом
ІТК з GfK перевіряють панель через заяву Кірноса

Технічний комітет Індустріального телевізійного комітету разом із центральним офісом дослідницької компанії GfK аналізують домогосподарства на предмет нетипового теледивлення. Про це «Детектор медіа» повідомила виконавчий директор ІТК Катерина Котенко, коментуючи інформацію про підкуп учасників української панелі телевізійних вимірювань, оприлюднену на прес-конференції 7 червня директором каналу Ru Music Рудольфом Кірносом.

 

ІТК занепокоєний інформацією, що надав Ru Music щодо системи телевимірювання, повідомила пані Котенко. «Результати аналізу та дії, що будуть прийняті, обов'язково повідомимо всьому ринку найближчим часом», - додала вона.

 

За інформацією «Детектор медіа», завтра, 8 червня, члени ІТК збираються на окреме засідання для обговорення заяви Рудольфа Кірноса.

 

Нагадаємо, директор каналу Ru Music Рудольф Кірнос заявив, що дані телевізійної панелі GFK Ukraine не відображають реальний телеперегляд через підкуп панелістів злочинним угрупованням. Телегрупи, за словами пана Кірноса, на підставі власних аналізів уже підтвердили, що від 5% до 8% телевізійної панелі вимірювань є, можливо, корумпованими.

 

На початку 2010 року відбувся аудит системи безпеки даних GfK Ukraine, який проводила аудиторська компанія Deloitte. Незалежний аудитор зробив висновок про «наявність достатніх методів і засобів захисту та контролю конфіденційної інформації від можливого витоку або модифікаці»ї. При цьому «в результаті оцінки безпеки місць виникнення, передачі, запису та зберігання конфіденційної інформації були відзначені пропозиції, які аудитори рекомендували впровадити для досягнення вищого рівня безпеки».

 

Індустріальний телевізійний комітет є замовником дослідження телевізійної аудиторії в Україні, яке виконує компанія GFK Ukraine.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6766
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
леся
4342 дн. тому
2Zaxar: а нащо б ІТК щось організовувало б на користь ОТВ чи Максі ТВ? чи ТВі?
сн
4342 дн. тому
ИТК просто прокладка между клиентом и GFK. Цены выросли прилично как только появился комитет. Что он делает - непонятно. Зачем нужен - неясно. О том, что GFK крутит рейтингами как цыган солнцем не знает только ленивый. Но все боятся сказать вслух: GFK очень обидчива и легко снимет пару-тройку пунктов. А это очень большие деньги...
Zaxar
4342 дн. тому
Чему вы удивляетесь? В стране где суды продают решения, милиция возглавила оргпреступность, таможня - контрабанду... Продолжать? Почему вам удивительно что измеряют "криво"?!!! Было бы странно если б наоборот! А так все "нормально"! А ИТК типа разберется? Как же! Сами все и организовали. Пи...ц а не страна!
исправьте
4343 дн. тому
оприлюднену на прес-конференції 8 червня )) т.е. завтра?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду